COPPOLA, SALVATORE

COPPOLA, SALVATORE  

DIPARTIMENTO DI SCIENZA DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/04/1988 al 31/12/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 50 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Conjugal transfer of plasmid-borne bacteriocin production in Enterococcus faecalis 226NWC. 1.1 Articolo in rivista 1992 Salzano, G.; Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Sorrentino, E.; Moschetti, G.; Coppola, Salvatore
Biotyping of Streptococcus thermophilus strains by DNA fingerprinting. 1.1 Articolo in rivista 1993 Salzano, G.; Moschetti, G.; Villani, Francesco; Coppola, Salvatore
Presence of non-functional nisin genes in Lactococcus lactis subsp. lactis isolated from natural starters. 1.1 Articolo in rivista 1996 Moschetti, G.; Villani, Francesco; Blaiotta, Giuseppe; Baldinelli, A.; Coppola, Salvatore
Lactic acid bacteria occurring during manufacture and ripening of Provolone del Monaco cheese: detection by different analytical approaches 1.1 Articolo in rivista 2008 Aponte, Maria; V., Fusco; Andolfi, ROSAMARIA ANNA RITA; Coppola, Salvatore
Consiglio Scientifico Biblioteca della Facoltà di agraria dell'università degli Studi di Napoli Federico II 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi 2009 Coppola, Salvatore
Consiglio scientifico della Biblioteca della Facoltà di Agraria dell'Università degli Studi di Napoli Federico II 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi 2008 Coppola, Salvatore
CHARACTERIZATION OF DAIRY ENTEROCOCCI BY RESTRICTION-ENDONUCLEASE AND RDNA FINGERPRINTING 1.1 Articolo in rivista 1995 Moschetti, G.; Salzano, G; Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Andolfi, ROSAMARIA ANNA RITA; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Studio dei procedimenti di trasformazione dei fanghi risultanti dalla depurazione biologica delle acque reflue 1.1 Articolo in rivista 1983 Coppola, Salvatore; E., Ferranti; S., Dumontet; E., Parente; G., Basile; M., Luna; L., Cuocolo; A., Durante; Santini, Alessandro; V., Comegna; G., Ciollaro; F., Romano; G., Tucci; G., Carratù; Carafa, ANNA MARIA; A., Scala; D'Errico, FRANCESCO PAOLO; L., Miceli De Biase
A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture. 1.1 Articolo in rivista 1989 Parente, E.; Villani, Francesco; Coppola, R.; Coppola, Salvatore
Characterization of strains of Leuconostoc mesenteroides by analysis of soluble whole-cell protein pattern, DNA fingerprinting and restriction of ribosomal DNA 1.1 Articolo in rivista 1997 Villani, Francesco; Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Coppola, Salvatore
Random amplified polymorphic DNA (RAPD) and amplified ribosomal DNA spacer polymorphism: powerful methods to differentiate Streptococcus thermophilus strains. 1.1 Articolo in rivista 1998 Moschetti, Giancarlo; Aponte, Maria; Catzeddu, P.; Villani, Francesco; Coppola, Salvatore
sac A and nis A genes are not always linked in Lactococcus lactis subsp. lactis strains 1.1 Articolo in rivista 1999 Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Microbial succession during ripening of Naples-type salami, a southern Italy fermented sausage 1.1 Articolo in rivista 2000 Coppola, Salvatore; Mauriello, Gianluigi; Aponte, Maria; Moschetti, G.; Villani, Francesco
Partial characterization of an antagonistic substance produced by Staphylococcus xylosus 1E and determination of the effectiveness of the producer strain to inhibit Listeria monocytogenes in Italian sausages 1.1 Articolo in rivista 1997 Villani, Francesco; Sannino, L.; Moschetti, G.; Mauriello, Gianluigi; Pepe, Olimpia; Cocchieri, Renata; Coppola, Salvatore
Genotyping of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and determination of number and forms of rrn operons Lactobacillus delbrueckii and its subspecies 1.1 Articolo in rivista 1997 Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Aponte, Maria; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Characterization of lactic acid bacteria strains on the basis of neutral volatile compounds produced in whey. 1.1 Articolo in rivista 2001 Mauriello, Gianluigi; Moio, Luigi; Moschetti, G.; Piombino, Paola; Addeo, Francesco; Coppola, Salvatore
Antilisterial activity of thermophilin 347, a bacteriocin produced by Streptococcus thermophilus 1.1 Articolo in rivista 1995 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Salzano, G.; Moschetti, G.; Coppola, Salvatore
Characterization of leavened doughs for pizza in Naples. 1.1 Articolo in rivista 1996 Coppola, Salvatore; Pepe, Olimpia; Masi, Paolo; Sepe, M.
Comparison of different starter systems for water-buffalo mozzarella cheese manufacture. 1.1 Articolo in rivista 1992 Coppola, Salvatore; Villani, Francesco; Coppola, R.; Parente, E.
Antagonistic activity of lactic acid bacteria isolated from natural whey starters for water-buffalo mozzarella cheese manufacture. 1.1 Articolo in rivista 1995 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Moschetti, G.; Salzano, G.; Parente, E.; Coppola, Salvatore