BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.571
EU - Europa 1.889
AS - Asia 901
AF - Africa 46
SA - Sud America 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.422
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.522
IT - Italia 1.154
SG - Singapore 470
CN - Cina 297
UA - Ucraina 195
FI - Finlandia 132
IE - Irlanda 100
DE - Germania 87
FR - Francia 68
VN - Vietnam 46
CA - Canada 44
GB - Regno Unito 44
CI - Costa d'Avorio 43
MY - Malesia 40
SE - Svezia 37
IN - India 23
CZ - Repubblica Ceca 15
NL - Olanda 15
BR - Brasile 13
GR - Grecia 11
PK - Pakistan 7
AT - Austria 6
DK - Danimarca 5
CH - Svizzera 4
HU - Ungheria 4
IR - Iran 4
TH - Thailandia 4
HK - Hong Kong 3
PL - Polonia 3
TR - Turchia 3
AM - Armenia 2
BG - Bulgaria 2
CR - Costa Rica 2
MX - Messico 2
PT - Portogallo 2
ZA - Sudafrica 2
BE - Belgio 1
BY - Bielorussia 1
CO - Colombia 1
EU - Europa 1
ID - Indonesia 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
MA - Marocco 1
PA - Panama 1
RO - Romania 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 5.422
Città #
Chandler 469
Singapore 387
Napoli 213
Millbury 183
Jacksonville 169
Santa Clara 146
Princeton 131
Ashburn 98
Nanjing 93
Naples 75
Wilmington 64
Beijing 60
Boston 55
Dong Ket 44
Woodbridge 42
Rome 41
Houston 40
Ipoh 39
Ottawa 38
Ann Arbor 37
Hebei 26
Milan 26
Nanchang 26
Des Moines 25
Bari 23
Jiaxing 23
Dublin 19
Norwalk 19
Pune 19
Florence 18
Shenyang 17
Changsha 15
Salerno 15
Lawrence 13
Amsterdam 11
Bologna 11
Indiana 11
Messina 11
Tianjin 11
Lissone 10
San Giorgio Del Sannio 10
Cagliari 9
Redmond 9
Montoro 8
Parma 8
Pignola 8
Boardman 7
Ercolano 7
Falls Church 7
Kronberg 7
Redwood City 7
Rizziconi 7
Verona 7
Brno 6
Council Bluffs 6
Dallas 6
Kunming 6
New York 6
Pescara 6
Pisa 6
Prague 6
Quarto 6
Terni 6
Afragola 5
Caserta 5
Centro 5
Cosenza 5
Padova 5
Palermo 5
Rovolon 5
Turin 5
Angri 4
Ariano Irpino 4
Budapest 4
Civitanova Marche 4
Conegliano 4
Ginosa 4
Krefeld 4
Lahore 4
Lanzhou 4
London 4
Molise 4
Quarrata 4
Reggio Calabria 4
San Francisco 4
Senigallia 4
Solaro 4
Somma Vesuviana 4
Trento 4
Arlington 3
Bad Bellingen 3
Bern 3
Bitonto 3
Brescia 3
Caivano 3
Calenzano 3
Campobasso 3
Carinola 3
Catanzaro 3
Centrale 3
Totale 3.079
Nome #
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli 158
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO. 149
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked 99
Valutazione dell'attitudine alla caseificazione del latte nel bovino Podolico 92
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano 87
Management, total mixed ration composition and milk fatty profile in buffalo farming 81
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 78
Bovino Grigio Autoctono Italiano (già Podolica) - BovGrAI: polimorfismo proteico del latte 74
Use of Cyanobacterium Spirulina (Arthrospira platensis) in Buffalo Feeding: Effect on Mozzarella Cheese Quality 71
Use of weaning concentrate in the feeding suckling kids: effects on meat quality 65
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 64
Musculature structure and ultrastructure in TROUT Salmo trutta fario. 61
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici 58
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows 57
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 6 tipi genetici 56
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 55
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 53
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 52
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda 52
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana 52
High fiber cakes from mediterranean multipurpose oilseeds as protein sources for ruminants 52
Effects of dietary supplementation with polyphenols on meat quality in Saanen goat kids 51
Effect of aging technologies on some qualitative characteristics of Longissimus dorsi muscle of Marchigiana beef 51
Progetto Valorizzazione Foraggi Campani (VALFOCAM) “ 50
Il calo peso nella produzione di salsiccia e soppressata ottenute dal tipo genetico autoctono antico (TGAA) suino Casertana. Ulteriore contributo 50
Effect of group size and maize silage dietary levels on behaviour, health, carcass and meat quality of Mediterranean buffaloes 50
QUALITA DELLA CARNE DI ROMBO (Psetta maxima) ALLEVATO IN AMBIENTE CONDIZIONATO 47
Buffalo farming in Sannio Beneventano area: productive and feeding issues 47
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 47
Reproduction features comparison between Maremma and Carpathian wild boar in two farming management conditions. 46
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello 46
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat 46
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 46
Biochemical characterization of the native α-carbonic anhydrase purified from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 46
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types 45
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 43
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 43
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 43
Studio comparativo fra bufali e bovini sulla qualità della carne. IX. Composizione chimica all'età di 36 settimane 43
EFFECT OF PROLONGED AGING ON THE CHARACTERISTICS OF MEAT FROM WATER BUFFALO (BUBALUS BUBALIS) 43
Effect of bicarbonate on growth of the oleaginous microalga Botryococcus braunii 43
La produzione della carne nel bovino Podolico. V. Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare 42
A survey on carcass and meat characteristics of Ischia rabbits raised in pits 40
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk 40
Studio comparativo fra agnelli e capretti sulla qualità della carne. II. Caratteristiche mioreologiche e composizione chimica all'età di 28, 35 e 42 giorni 40
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE 40
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems 40
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. 40
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica 39
Preliminary results of a proteomic study on fiocco from Casertana ham at the end of seasoning. 38
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. 38
Gonadal maturation of Mytilus galloprovincialis in a pilot recirculating aquaculture system 38
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 14 tipi genetici 38
Il suino Calabrese per la produzione del salame Napoli con diversi tipi di zuccheri. II. Alcune caratteristiche reologiche 38
Can sprouted barley grains replace maize silage in dairy buffaloes’ diets? Effects on production efficiency, milk traits, and mozzarella cheese quality 37
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 37
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 37
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 37
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 37
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP 37
Microalgae biomass production at different growth conditions assessing the lipid content and fatty acid profile for feed, food and energy applications 37
Proteomics as tool for characterization of meat products:"Fiocco sannita". Preliminary results 36
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 2: effect of dietary level of maize silage 36
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 36
Accrescimento di Mytilus galloprovincialis mediante alimentazione con microalghe generate da refluiGrowth of Mytilus galloprovincialis through feeding based on wastewater-cultivated microalgae 36
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 36
The influence of age at slaughter and litter size on some quality traits of kid meat 35
Cloning, expression and purification of the α-carbonic anhydrase from the mantle of the Mediterranean mussel, Mytilus galloprovincialis 35
Meat production by wild ungulate in the appennines. II. Herd type and live weight class effect on the carcass composition in deer (Dama dama L.). 34
Sperm motility of Mediterranean aquacultured finfish species 34
Motility of cryopreserved spermatozoa for the ecotoxicological evaluation of aquatic environments 34
Microbiological, rheological and physical-chemical characteristics of bovine meat subjected to a prolonged ageing period 34
Genomica e proteomica funzionali 33
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig 33
Caratteristiche morfometriche della fibra muscolare e qualità della carne di daino 33
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 32
Caratteristiche strutturali di alcuni muscoli e qualità della carne in bufali e bovini mattati a 28 e 36 settimane di età 32
Carcass, meat quality and products. Chapter 9 32
Production and covalent immobilisation of the recombinant bacterial carbonic anhydrase (SspCA) onto magnetic nanoparticles 32
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat 31
I pesci delle acque interne campane 31
Interconversione fra tipi di fibra muscolare e qualità della carne 30
Biotecnologie di sistemi acquatici complessi:riutilizzo dei nutrienti delle acque refle trattate nella coltivazione all'aperto di microalghe a scopi bio-energetici 30
Sequence Analysis, Kinetic Constants, and Anion Inhibition Profile of the Nacrein-Like Protein (CgiNAP2X1) from the Pacific Oyster Magallana gigas (Ex-Crassostrea gigas) 30
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). 29
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 29
Caratteristiche strutturali e qualitative di alcuni muscoli in agnelli figli di pecore sottoposte alla sincronizzazione ormonale degli estri. Osservazioni preliminari. 29
Wastewater treatment by microalgae can generate high quality biodiesel feedstock 29
Genetic characterisation of the podolica cattle: preliminary results. 28
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality. 28
An application of the integrative method for extending part lactation milk record in Mediterranean Italian buffalo reared in Caserta province 28
Does the use of ensiled forage affect the sensory properties of fresh cheese? 28
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 27
Ancient autochtonous genetic type Casertana pig: influence of slaughter age on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue 27
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 2 tipi genetici 27
Variazione del contenuto in RNA nel Longissimus dorsi di bovini Chianini da 6 a 24 mesi di età 27
Alcune caratteristiche strutturali della fibra muscolare in 2 tipi genetici 27
Anatolian water buffaloes husbandry in Turkey: preliminary results on somatic characterization 27
Muscle fibre types of Chianina young bulls fed with two diets 26
Evaluation of some qualitative properties of buffalo meat. I. Rheological characteristics 26
Totale 4.469
Categoria #
all - tutte 22.189
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 22.189


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020289 0 0 0 0 47 16 16 4 14 33 55 104
2020/2021496 22 34 38 43 50 73 66 21 49 8 39 53
2021/2022773 5 3 10 9 24 39 10 39 95 65 137 337
2022/20231.045 164 112 25 81 131 134 28 100 164 23 56 27
2023/2024924 42 123 57 34 69 99 74 118 38 31 167 72
2024/2025765 206 317 37 50 155 0 0 0 0 0 0 0
Totale 5.553