RUSSO SPENA, SIMONA
RUSSO SPENA, SIMONA
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Linking Processing Parameters and Rheology to Optimize Additive Manufacturing of k-Carrageenan Gel Systems
2022 Russo Spena, Simona; Grizzuti, Nino; Tammaro, Daniele
Thermorheological Behavior of κ-Carrageenan Hydrogels Modified with Xanthan Gum
2023 Avallone, PIETRO RENATO; RUSSO SPENA, Simona; Acierno, Stefano; Giovanna Esposito, Maria; Sarrica, Andrea; Delmonte, Marco; Pasquino, Rossana; Grizzuti, Nino
An engineering approach to the 3D printing of K‐Carrageenan/konjac glucomannan hydrogels
2024 Russo Spena, Simona; Visone, Biagio; Grizzuti, Nino
K-Carrageenan/Locust Bean Gum Gels for Food Applications—A Critical Study on Potential Alternatives to Animal-Based Gelatin
2024 Russo Spena, Simona; Pasquino, Rossana; Grizzuti, Nino
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Linking Processing Parameters and Rheology to Optimize Additive Manufacturing of k-Carrageenan Gel Systems | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Russo Spena, Simona; Grizzuti, Nino; Tammaro, Daniele | |
Thermorheological Behavior of κ-Carrageenan Hydrogels Modified with Xanthan Gum | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Avallone, PIETRO RENATO; RUSSO SPENA, Simona; Acierno, Stefano; Giovanna Esposito, Maria; Sarrica, Andrea; Delmonte, Marco; Pasquino, Rossana; Grizzuti, Nino | |
An engineering approach to the 3D printing of K‐Carrageenan/konjac glucomannan hydrogels | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Russo Spena, Simona; Visone, Biagio; Grizzuti, Nino | |
K-Carrageenan/Locust Bean Gum Gels for Food Applications—A Critical Study on Potential Alternatives to Animal-Based Gelatin | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Russo Spena, Simona; Pasquino, Rossana; Grizzuti, Nino |