CHIACCHIO, MANUELA FLAVIA

CHIACCHIO, MANUELA FLAVIA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Baobab-Fruit Shell and Fibrous Filaments Are Sources of Antioxidant Dietary Fibers 1.1 Articolo in rivista 2022 Chiacchio, MANUELA FLAVIA; Tagliamonte, Silvia; Visconti, Attilio; Ferracane, Rosalia; Mustafa, Arwa; Vitaglione, Paola
Enrichment of tomato sauce and chopped tomatoes with tomato by-products increases antioxidant activity upon in vitro digestion 1.1 Articolo in rivista 2023 Tagliamonte, S.; Romano, R.; Chiacchio, M. F.; Aiello, A.; De Luca, L.; Salzano, V.; Vitaglione, P.
Potential bioaccessibility and bioavailability of polyphenols and functional properties of tiger nut beverage and its by-product during in vitro digestion 1.1 Articolo in rivista 2024 Llorens, Paula; Chiacchio, MANUELA FLAVIA; Tagliamonte, Silvia; Juan-García, Ana; Pallarés, Noelia; Carlos Moltó, Juan; Vitaglione, Paola; Juan, Cristina
Sustainable ruminant nutrition in West Africa by in vitro characterization of cashew apple by-products 1.1 Articolo in rivista 2024 Kiatti, Dieu donné; Koura, Bossima Ivan; Vastolo, Alessandro; Chiacchio, Manuela Flavia; Vitaglione, Paola; Dossa, Luc Hippolyte; Cutrignelli, Monica Isabella; Calabrò, Serena