SIANI, Alfonso

SIANI, Alfonso  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Nutrition and prevention of ischemic stroke: present knowledge, limitations and future perspectives 1.1 Articolo in rivista 2004 Strazzullo, Pasquale; Scalfi, Luca; Branca, F.; Cairella, G.; Garbagnati, F.; Siani, Alfonso; Barba, Gianvincenzo; Rubba, PAOLO OSVALDO FEDERICO; Mancia, G.
Nutritional recommendations for the prevention of ischemic stroke 1.1 Articolo in rivista 2004 Rotilio, G.; BERNI CANANI, Roberto; Barba, Gianvincenzo; Branca, F.; Cairella, G.; Dilaghi, B.; Fieschi, C.; Garbagnati, F.; Gentile, M. G.; Gensini, G. F.; Gualtieri, A. INZITARI D.; LA MASSA, M.; Luisi, M. L.; Mancia, G.; Marcelli, M.; Masini, M. L.; Mastrilli, F.; Paolucci, S.; Pratesi, L.; Rubba, PAOLO OSVALDO FEDERICO; Sacchetti, M. L.; Salvia, A.; Scalfi, Luca; Scognamiglio, U.; Siani, Alfonso; Strazzullo, Pasquale
Insulin-induced increase in heart rate and its prevention by propranolol. 1.1 Articolo in rivista 1990 Siani, Alfonso; Strazzullo, Pasquale; N., Giorgione; A. D., Leo; Mancini, Mario
Oral calcium supplementation and blood pressure: an overview of randomized controlled trials. 1.1 Articolo in rivista 1989 Cappuccio, FRANCESCO PAOLO; Siani, Alfonso; Strazzullo, Pasquale
High sodium and low potassium intake among Italian children: relationship with age, body mass and blood pressure 1.1 Articolo in rivista 2015 Campanozzi, Angelo; Avallone, Sonia; Barbato, Antonio; Iacone, Roberto; Russo, Ornella; De Filippo, Gianpaolo; D'Angelo, Giuseppina; Pensabene, Licia; Malamisura, Basilio; Cecere, Gaetano; Micillo, Maria; Francavilla, Ruggiero; Tetro, Anna; Lombardi, Giuliano; Tonelli, Lisa; Castellucci, Giuseppe; Ferraro, Luigi; Di Biase, Rita; Lezo, Antonella; Salvatore, Silvia; Paoletti, Silvia; Siani, Alfonso; Galeone, Daniela; Strazzullo, Pasquale
Complex dietary patterns and blood pressure. 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2011 Siani, Alfonso; Ferrara, LIBERATO ALDO