SCOGNAMIGLIO, FRANCESCO

SCOGNAMIGLIO, FRANCESCO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
A Simple Thin-layer Chromatographic Method To Detect the Main Polyphenols Occurring In Olive Oil Vegetation Waters 1.1 Articolo in rivista 1992 R., Capasso; Evidente, Antonio; Scognamiglio, Francesco
Novel strategies for agronomic biofortification of food crops by using Trichoderma biocontrol agents and their secondary metabolites. 1.5 Abstract in rivista 2015 Marra, Roberta; Varlese, Rosaria; DE MARTINO, Antonio; Scognamiglio, Francesco; Lombardi, N.; Vinale, F.; Ruocco, M.; Lanzuise, Stefania; Manganiello, Gelsomina; Pascale, Alberto; Lacatena, Federica; Djella, Abdallah; Piccolo, A.; Lorito, Matteo; Woo, SHERIDAN LOIS
Isolation, spectroscopy and selective phytotoxic effects of polyphenols from vegetable waste waters 1.1 Articolo in rivista 1992 Capasso, R.; Cristinzio, G.; Evidente, A.; Scognamiglio, Francesco
Soil washing with solutions of humic substances from manure compost removes heavy metal contaminants as a function of humic molecular composition 1.1 Articolo in rivista 2019 Piccolo, Alessandro; Spaccini, Riccardo; DE MARTINO, Antonio; Scognamiglio, Francesco; DI MEO, Vincenzo
Use of Natural Agents and Agrifood Wastes for the Treatment of Skin Photoaging 1.1 Articolo in rivista 2023 Parisi, M.; Verrillo, M.; Luciano, M. A.; Caiazzo, G.; Quaranta, M.; Scognamiglio, F.; Di Meo, V.; Villani, A.; Cantelli, M.; Gallo, L.; Altobelli, G. G.; Poggi, S.; Spaccini, R.; Fabbrocini, G.