DI STASIO, LUIGIA

DI STASIO, LUIGIA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Protective effects of ID331 Triticum monococcum gliadin on in vitro models of the intestinal epithelium 1.1 Articolo in rivista 2016 Iacomino, G.; DI STASIO, Luigia; Fierro, O.; Picariello, G.; Venezia, A.; Gazza, L.; Ferranti, Pasquale; Mamone, G.
Comprehensive analysis of the peanut allergome combining 2-DE gel-based and gel-free proteomics 1.1 Articolo in rivista 2019 Mamone, Gianfranco; DI STASIO, Luigia; De Caro, Salvatore; Picariello, Gianluca; Nicolai, MARIA ADALGISA; Ferranti, Pasquale
Effect of thermal/pressure processing and simulated human digestion on the immunoreactivity of extractable peanut allergens 1.1 Articolo in rivista 2018 Bavaro, Simona L.; Di Stasio, Luigia; Mamone, Gianfranco; De Angelis, Elisabetta; Nocerino, Rita; Canani, Roberto Berni; Logrieco, Antonio F.; Montemurro, Nicola; Monaci, Linda
Peanut digestome: Identification of digestion resistant IgE binding peptides 1.1 Articolo in rivista 2017 DI STASIO, Luigia; Picariello, Gianluca; Mongiello, Mariantonietta; Nocerino, Rita; BERNI CANANI, Roberto; Bavaro, Simona; Monaci, Linda; Ferranti, Pasquale; Mamone, Gianfranco
Differential representation of albumins and globulins during grain development in durum wheat and its possible functional consequences 1.1 Articolo in rivista 2017 Arena, Simona; D'Ambrosio, Chiara; Vitale, Monica; Mazzeo, MARIA FIORELLA; Mamone, Gianfranco; Di Stasio, Luigia; Maccaferri, Marco; Curci, Pasquale Luca; Sonnante, Gabriella; Zambrano, Nicola; Scaloni, Andrea
Triticum monococcum amylase trypsin inhibitors possess a reduced potential to elicit innate immune response in celiac patients compared to Triticum aestivum 1.1 Articolo in rivista 2021 Rotondi Aufiero, V.; Di Stasio, L.; Picascia, S.; Iannaccone, N.; Giardullo, N.; Troncone, R.; Gianfrani, C.; Mamone, G.; Mazzarella, G.; Iacomino, G.
Food Protein Digestomics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2020 Picariello, Gianluca; DI STASIO, Luigia; Nitride, Chiara; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale
Differential Protein Expression in Berry Skin from Red Grapes with Varying Hybrid Character 1.1 Articolo in rivista 2022 Spada, Valentina; Di Stasio, Luigia; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca
Comparative Analysis of in vitro Digestibility and Immunogenicity of Gliadin Proteins From Durum and Einkorn Wheat 1.1 Articolo in rivista 2020 Di Stasio, Luigia; Picascia, Stefania; Auricchio, Renata; Vitale, Serena; Gazza, Laura; Picariello, Gianluca; Gianfrani, Carmen; Mamone, Gianfranco
Turning Wastes into Resources: Red Grape Pomace-Enriched Biscuits with Potential Health-Promoting Properties 1.1 Articolo in rivista 2024 Giosuè, Annalisa; Siano, Francesco; Di Stasio, Luigia; Picariello, Gianluca; Medoro, Chiara; Cianciabella, Marta; Giacco, Rosalba; Predieri, Stefano; Vasca, Ermanno; Vaccaro, Olga; Cozzolino, Rosaria