DI STASIO, LUIGIA
DI STASIO, LUIGIA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Protective effects of ID331 Triticum monococcum gliadin on in vitro models of the intestinal epithelium
2016 Iacomino, G.; DI STASIO, Luigia; Fierro, O.; Picariello, G.; Venezia, A.; Gazza, L.; Ferranti, Pasquale; Mamone, G.
Comprehensive analysis of the peanut allergome combining 2-DE gel-based and gel-free proteomics
2019 Mamone, Gianfranco; DI STASIO, Luigia; De Caro, Salvatore; Picariello, Gianluca; Nicolai, MARIA ADALGISA; Ferranti, Pasquale
Effect of thermal/pressure processing and simulated human digestion on the immunoreactivity of extractable peanut allergens
2018 Bavaro, Simona L.; Di Stasio, Luigia; Mamone, Gianfranco; De Angelis, Elisabetta; Nocerino, Rita; Canani, Roberto Berni; Logrieco, Antonio F.; Montemurro, Nicola; Monaci, Linda
Peanut digestome: Identification of digestion resistant IgE binding peptides
2017 DI STASIO, Luigia; Picariello, Gianluca; Mongiello, Mariantonietta; Nocerino, Rita; BERNI CANANI, Roberto; Bavaro, Simona; Monaci, Linda; Ferranti, Pasquale; Mamone, Gianfranco
Differential representation of albumins and globulins during grain development in durum wheat and its possible functional consequences
2017 Arena, Simona; D'Ambrosio, Chiara; Vitale, Monica; Mazzeo, MARIA FIORELLA; Mamone, Gianfranco; Di Stasio, Luigia; Maccaferri, Marco; Curci, Pasquale Luca; Sonnante, Gabriella; Zambrano, Nicola; Scaloni, Andrea
Triticum monococcum amylase trypsin inhibitors possess a reduced potential to elicit innate immune response in celiac patients compared to Triticum aestivum
2021 Rotondi Aufiero, V.; Di Stasio, L.; Picascia, S.; Iannaccone, N.; Giardullo, N.; Troncone, R.; Gianfrani, C.; Mamone, G.; Mazzarella, G.; Iacomino, G.
Food Protein Digestomics
2020 Picariello, Gianluca; DI STASIO, Luigia; Nitride, Chiara; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale
Differential Protein Expression in Berry Skin from Red Grapes with Varying Hybrid Character
2022 Spada, Valentina; Di Stasio, Luigia; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca
Comparative Analysis of in vitro Digestibility and Immunogenicity of Gliadin Proteins From Durum and Einkorn Wheat
2020 Di Stasio, Luigia; Picascia, Stefania; Auricchio, Renata; Vitale, Serena; Gazza, Laura; Picariello, Gianluca; Gianfrani, Carmen; Mamone, Gianfranco
Turning Wastes into Resources: Red Grape Pomace-Enriched Biscuits with Potential Health-Promoting Properties
2024 Giosuè, Annalisa; Siano, Francesco; Di Stasio, Luigia; Picariello, Gianluca; Medoro, Chiara; Cianciabella, Marta; Giacco, Rosalba; Predieri, Stefano; Vasca, Ermanno; Vaccaro, Olga; Cozzolino, Rosaria
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Protective effects of ID331 Triticum monococcum gliadin on in vitro models of the intestinal epithelium | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Iacomino, G.; DI STASIO, Luigia; Fierro, O.; Picariello, G.; Venezia, A.; Gazza, L.; Ferranti, Pasquale; Mamone, G. | |
Comprehensive analysis of the peanut allergome combining 2-DE gel-based and gel-free proteomics | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Mamone, Gianfranco; DI STASIO, Luigia; De Caro, Salvatore; Picariello, Gianluca; Nicolai, MARIA ADALGISA; Ferranti, Pasquale | |
Effect of thermal/pressure processing and simulated human digestion on the immunoreactivity of extractable peanut allergens | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Bavaro, Simona L.; Di Stasio, Luigia; Mamone, Gianfranco; De Angelis, Elisabetta; Nocerino, Rita; Canani, Roberto Berni; Logrieco, Antonio F.; Montemurro, Nicola; Monaci, Linda | |
Peanut digestome: Identification of digestion resistant IgE binding peptides | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | DI STASIO, Luigia; Picariello, Gianluca; Mongiello, Mariantonietta; Nocerino, Rita; BERNI CANANI, Roberto; Bavaro, Simona; Monaci, Linda; Ferranti, Pasquale; Mamone, Gianfranco | |
Differential representation of albumins and globulins during grain development in durum wheat and its possible functional consequences | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Arena, Simona; D'Ambrosio, Chiara; Vitale, Monica; Mazzeo, MARIA FIORELLA; Mamone, Gianfranco; Di Stasio, Luigia; Maccaferri, Marco; Curci, Pasquale Luca; Sonnante, Gabriella; Zambrano, Nicola; Scaloni, Andrea | |
Triticum monococcum amylase trypsin inhibitors possess a reduced potential to elicit innate immune response in celiac patients compared to Triticum aestivum | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Rotondi Aufiero, V.; Di Stasio, L.; Picascia, S.; Iannaccone, N.; Giardullo, N.; Troncone, R.; Gianfrani, C.; Mamone, G.; Mazzarella, G.; Iacomino, G. | |
Food Protein Digestomics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2020 | Picariello, Gianluca; DI STASIO, Luigia; Nitride, Chiara; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale | |
Differential Protein Expression in Berry Skin from Red Grapes with Varying Hybrid Character | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Spada, Valentina; Di Stasio, Luigia; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca | |
Comparative Analysis of in vitro Digestibility and Immunogenicity of Gliadin Proteins From Durum and Einkorn Wheat | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Di Stasio, Luigia; Picascia, Stefania; Auricchio, Renata; Vitale, Serena; Gazza, Laura; Picariello, Gianluca; Gianfrani, Carmen; Mamone, Gianfranco | |
Turning Wastes into Resources: Red Grape Pomace-Enriched Biscuits with Potential Health-Promoting Properties | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Giosuè, Annalisa; Siano, Francesco; Di Stasio, Luigia; Picariello, Gianluca; Medoro, Chiara; Cianciabella, Marta; Giacco, Rosalba; Predieri, Stefano; Vasca, Ermanno; Vaccaro, Olga; Cozzolino, Rosaria |