COVINO, CLELIA
COVINO, CLELIA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Lignocellulosic fibres from enzyme-treated tomato plants: Characterisation and application in paperboard manufacturing
2020 Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Roscigno, G.; Vece, A. P.; Masi, P.
Enzymatic study for valorization of plant wastes
2019 Covino, C.; Sorrentino, A.; Roscigno, G.; Vece, A. P.; Masi, P.; Di Pierro, P.
Development of Calibration and Validation Models for the Determination of Acrylamide Levels in Pizza Samples through FT-NIR Spectroscopy
2022 Covino, Clelia; Sorrentino, Angela; DI PIERRO, Prospero; Romano, Raffaele; Masi, Paolo
Studio dei fenomeni coinvolti nella lievitazione degli impasti per pizza
2022 Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Masi, P.
Congelamento di panetti per pizza: effetti sulla cinetica di lievitazione e sul comportamento reologico
2022 Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Masi, P.
Asparaginase enzyme reduces acrylamide levels in fried and wood oven baked pizza base
2023 Covino, C.; Sorrentino, A.; Pierro, P. D.; Aiello, A.; Romano, R.; Masi, P.
Study of Physico-Chemical Properties of Dough and Wood Oven-Baked Pizza Base: The Effect of Leavening Time
2023 Covino, Clelia; Sorrentino, Angela; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo
Mitigation of acrylamide formation in wood oven baked pizza base using wholemeal and refined wheat flour with low free asparagine content: considerations on fibre intake and starch digestibility
2024 Covino, Clelia; Tafuri, Andrea; Sorrentino, Angela; Masci, Stefania; Baldoni, Elena; Sestili, Francesco; Villalonga, Reynaldo; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Lignocellulosic fibres from enzyme-treated tomato plants: Characterisation and application in paperboard manufacturing | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Roscigno, G.; Vece, A. P.; Masi, P. | |
Enzymatic study for valorization of plant wastes | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Covino, C.; Sorrentino, A.; Roscigno, G.; Vece, A. P.; Masi, P.; Di Pierro, P. | |
Development of Calibration and Validation Models for the Determination of Acrylamide Levels in Pizza Samples through FT-NIR Spectroscopy | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Covino, Clelia; Sorrentino, Angela; DI PIERRO, Prospero; Romano, Raffaele; Masi, Paolo | |
Studio dei fenomeni coinvolti nella lievitazione degli impasti per pizza | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2022 | Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Masi, P. | |
Congelamento di panetti per pizza: effetti sulla cinetica di lievitazione e sul comportamento reologico | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2022 | Covino, C.; Sorrentino, A.; Di Pierro, P.; Masi, P. | |
Asparaginase enzyme reduces acrylamide levels in fried and wood oven baked pizza base | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Covino, C.; Sorrentino, A.; Pierro, P. D.; Aiello, A.; Romano, R.; Masi, P. | |
Study of Physico-Chemical Properties of Dough and Wood Oven-Baked Pizza Base: The Effect of Leavening Time | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Covino, Clelia; Sorrentino, Angela; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo | |
Mitigation of acrylamide formation in wood oven baked pizza base using wholemeal and refined wheat flour with low free asparagine content: considerations on fibre intake and starch digestibility | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Covino, Clelia; Tafuri, Andrea; Sorrentino, Angela; Masci, Stefania; Baldoni, Elena; Sestili, Francesco; Villalonga, Reynaldo; Masi, Paolo |