OREFICE, CARLO
OREFICE, CARLO
DIPARTIMENTO DI INGEGNERIA CHIMICA, DEI MATERIALI E DELLA PRODUZIONE INDUSTRIALE
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Black Garlic: an Innovative Additive for Food Formulations
2022 Orefice, Carlo; Morganella, Nicolina; Gallo, Marianna; Garella, Isidoro; Marzocchella, Antonio; Nigro, Roberto
Oil Bodies Cream from Olive Paste: Extraction of a Functional Ingredient for Developing a Stable Food Emulsion
2022 Itri, S.; Gallo, M.; Orefice, C.; Garella, I.; Di Domenico, M.; Vitali, S.; Stanzione, V.; Grilli, S.; Ferraro, P.; Nigro, R.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Black Garlic: an Innovative Additive for Food Formulations | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Orefice, Carlo; Morganella, Nicolina; Gallo, Marianna; Garella, Isidoro; Marzocchella, Antonio; Nigro, Roberto | |
Oil Bodies Cream from Olive Paste: Extraction of a Functional Ingredient for Developing a Stable Food Emulsion | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Itri, S.; Gallo, M.; Orefice, C.; Garella, I.; Di Domenico, M.; Vitali, S.; Stanzione, V.; Grilli, S.; Ferraro, P.; Nigro, R. |