nutritional and economical value of sorghum-based foods in the gluten free diet / Morisco, Filomena. - (2010). (Intervento presentato al convegno agriculture, research and entrepreneurship: sorghum as a novel healthy food tenutosi a napoli nel 28-30/10/2010).

nutritional and economical value of sorghum-based foods in the gluten free diet

MORISCO, FILOMENA
2010

2010
nutritional and economical value of sorghum-based foods in the gluten free diet / Morisco, Filomena. - (2010). (Intervento presentato al convegno agriculture, research and entrepreneurship: sorghum as a novel healthy food tenutosi a napoli nel 28-30/10/2010).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/412128
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact