SARDO, ALMA
SARDO, ALMA
DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA E PRODUZIONI ANIMALI
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Influence of Different Starter Cultures on Physical–Chemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Typical Italian Dry-Cured “Salame Napoli”
2024 Polizzi, Giulia; Casalino, Loriana; Di Paolo, Marika; Sardo, Alma; Vuoso, Valeria; Abuin, Carlos Manuel Franco; Marrone, Raffaele
Antimicrobial Properties of Fennel By-Product Extracts and Their Potential Applications in Meat Products
2024 Egidio, M.; Casalino, L.; De Biasio, F.; Di Paolo, M.; Gomez-Garcia, R.; Pintado, M.; Sardo, A.; Marrone, R.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Influence of Different Starter Cultures on Physical–Chemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Typical Italian Dry-Cured “Salame Napoli” | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Polizzi, Giulia; Casalino, Loriana; Di Paolo, Marika; Sardo, Alma; Vuoso, Valeria; Abuin, Carlos Manuel Franco; Marrone, Raffaele | |
Antimicrobial Properties of Fennel By-Product Extracts and Their Potential Applications in Meat Products | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Egidio, M.; Casalino, L.; De Biasio, F.; Di Paolo, M.; Gomez-Garcia, R.; Pintado, M.; Sardo, A.; Marrone, R. |