MIGLIORE, GIUSEPPINA
MIGLIORE, GIUSEPPINA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
"Rationally Local": Consumer Participation in Alternative Food Chains
2015 Cembalo, Luigi; Lombardi, Alessia; Pascucci, Stefano; Dentoni, Domenico; Migliore, Giuseppina; Verneau, Fabio; Schifani, Giorgio
Are Farmers in Alternative Food Networks Social Entrepreneurs? Evidence from a Behavioral Approach
2015 Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Romeo, P.; Hashem, S.; Cembalo, Luigi
Natural versus enriched food: Evidence from a laboratory experiment with chewing gum
2019 Caracciolo, Francesco; Vecchio, Riccardo; Lerro, Marco; Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Cembalo, Luigi
Triggering Collective Action for Bio-Energy Supply Chain Through Contract Schemes
2016 Schifani, Giorgio; Migliore, Giuseppina; Caracciolo, Francesco; Romeo, Pietro; Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni
Consumers’ willingness to pay for natural food: evidence from an artefactual field experiment
2018 Migliore, G.; Borrello, M.; Lombardi, A.; Schifani, G.
Loss framing effect on reducing excessive red and processed meat consumption: Evidence from Italy
2023 Caso, Gerarda; Rizzo, Giuseppina; Migliore, Giuseppina; Vecchio, Riccardo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
"Rationally Local": Consumer Participation in Alternative Food Chains | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Cembalo, Luigi; Lombardi, Alessia; Pascucci, Stefano; Dentoni, Domenico; Migliore, Giuseppina; Verneau, Fabio; Schifani, Giorgio | |
Are Farmers in Alternative Food Networks Social Entrepreneurs? Evidence from a Behavioral Approach | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Romeo, P.; Hashem, S.; Cembalo, Luigi | |
Natural versus enriched food: Evidence from a laboratory experiment with chewing gum | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Caracciolo, Francesco; Vecchio, Riccardo; Lerro, Marco; Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Cembalo, Luigi | |
Triggering Collective Action for Bio-Energy Supply Chain Through Contract Schemes | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Schifani, Giorgio; Migliore, Giuseppina; Caracciolo, Francesco; Romeo, Pietro; Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni | |
Consumers’ willingness to pay for natural food: evidence from an artefactual field experiment | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Migliore, G.; Borrello, M.; Lombardi, A.; Schifani, G. | |
Loss framing effect on reducing excessive red and processed meat consumption: Evidence from Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Caso, Gerarda; Rizzo, Giuseppina; Migliore, Giuseppina; Vecchio, Riccardo |