ARMINI, VINCENZO

ARMINI, VINCENZO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of refining degree on particle size, sensory and rheological characteristics of anhydrous paste for ice creams produced in industrial stirred ball mill 1.1 Articolo in rivista 2017 Fidaleo, Marcello; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Mainardi, Stefania; Armini, Vincenzo; Nardi, Roberto; Cavella, Silvana
Formula optimization approach for an alternative Ready-to-Use Therapeutic Food 1.1 Articolo in rivista 2018 Armini, Vincenzo; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Albero, Matteo; Sacchi, Raffaele; Cavella, Silvana
Sensory evaluation and volatile compounds of an alternative ready-to-use therapeutic food for malnourished children 1.1 Articolo in rivista 2020 Miele, N. A.; Armini, V.; Troccoli, A. M.; Puleo, S.; Paduano, A.; Sacchi, R.; Cavella, S.
Oxidation kinetics of ready to use therapeutic food formulations 1.1 Articolo in rivista 2019 Miele, N. A.; Armini, V.; Borriello, A.; Torrieri, E.; Sacchi, R.; Cavella, S.