MARTELLO, ANNA
MARTELLO, ANNA
I pesci delle acque interne campane
2009 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; F., Formisano; M., Ioviero; Martello, Anna; Bordi, Aldo
QUALITA DELLA CARNE DI ROMBO (Psetta maxima) ALLEVATO IN AMBIENTE CONDIZIONATO
2007 Puzelli, L.; Carlino, P. A.; Formisano, F.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo
Optimization of bluefin tuna fishburger MAP by mixture design and triangular surface analysis
2009 Carlino, P. A.; Formisano, F.; Torrieri, Elena; Fogliano, Vincenzo; Martello, Anna; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO.
2007 Carlino, P. A.; Formisano, F.; Puzelli, L.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo
Two ornamental plants for Zinc phytoextraction
2001 Carratu', Giovanna; Carafa, ANNA MARIA; Aprile, GIUSEPPA GRAZIA; Martello, Anna
Cosmetic compositions based on extracts derived from the microalga Galdieria sulphuraria, particularly indicated to reduce the harmful effects caused by acne.
2014 Bimonte, M.; De Lucia, A.; Tito, A.; Carola, A.; Apone, F.; Colucci, G.; Fogliano, Vincenzo; Buono, Silvia; Martello, Anna; Langellotti, L.; Pollio, Antonino; Pinto, Gabriele
Comparative analysis of photosynthetic and respiratory parameters in the psychrophilic unicellular green alga Koliella antarctica, cultured in indoor and outdoor photo-bioreactors
2018 Vona, Vincenza; Di Martino Rigano, Vittoria; Andreoli, Carlo; Lobosco, Ornella; Caiazzo, Marianna; Martello, Anna; Carfagna, Simona; Salbitani, Giovanna; Rigano, Carmelo
Biochemical composition and in vitro digestibility of Galdieria sulphuraria grown on spent cherry-brine liquid
2019 Massa, Marina; Buono, S.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Russo, GIOVANNI LUCA; Troise, D. A.; Sacchi, R.; Vitaglione, P.; Fogliano, V.
Volatile compounds, physicochemical and sensory characteristics of Colatura di Alici, a traditional Italian fish sauce
2020 Russo, G. L.; Langellotti, A. L.; Genovese, A.; Martello, A.; Sacchi, R.
Oyster Crassostrea gigas, a good model for correlating viral and chemical contamination in the marine environment
2021 Fiorito, F; Di Concilio, D; Lambiase, S; Amoroso, Mg; Langellotti, Al; Martello, A; Esposito, M; Galiero, G; Fusco, G.
Functional ingredients from microalgae
2014 Buono, S.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Rinna, F.; Fogliano, V.
Quantitative Real-Time PCR and Digital PCR to Evaluate Residual Quantity of HAV in Experimentally Depurated Mussels
2021 Amoroso, M. G.; Di Concilio, D.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Cioffi, B.; Suffredini, E.; Cozzi, L.; Russo, V.; Mauriello, G.; Di Pasquale, S.; Galiero, G.; Fusco, G.
Accumulation and Depuration Kinetics of Rotavirus in Mussels Experimentally Contaminated
2020 Amoroso, M. G.; Langellotti, A. L.; Russo, V.; Martello, A.; Monini, M.; Di Bartolo, I.; Ianiro, G.; Di Concilio, D.; Galiero, G.; Fusco, G.
Evaluation of anaerobic digestates from different feedstocks as growth media for Tetradesmus obliquus, Botryococcus braunii, Phaeodactylum tricornutum and Arthrospira maxima
2017 Massa, M.; Buono, S.; Langellotti, A. L.; Castaldo, L.; Martello, A.; Paduano, A.; Sacchi, R.; Fogliano, V.
Productivity and biochemical composition of Tetradesmus obliquus and Phaeodactylum tricornutum: effects of different cultivation approaches
2016 Buono, S.; Colucci, A.; Angelini, A.; Langellotti, A. L.; Massa, M.; Martello, A.; Fogliano, V.; Dibenedetto, A.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
I pesci delle acque interne campane | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 2009 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; F., Formisano; M., Ioviero; Martello, Anna; Bordi, Aldo | |
QUALITA DELLA CARNE DI ROMBO (Psetta maxima) ALLEVATO IN AMBIENTE CONDIZIONATO | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Puzelli, L.; Carlino, P. A.; Formisano, F.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo | |
Optimization of bluefin tuna fishburger MAP by mixture design and triangular surface analysis | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Carlino, P. A.; Formisano, F.; Torrieri, Elena; Fogliano, Vincenzo; Martello, Anna; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
PERFORMANCE DI CRESCITA DEL ROMBO CHIODATO (PSETTA MAXIMA) ALLEVATO IN UN SISTEMA A RICIRCOLO. | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Carlino, P. A.; Formisano, F.; Puzelli, L.; Martello, Anna; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Bordi, Aldo | |
Two ornamental plants for Zinc phytoextraction | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Carratu', Giovanna; Carafa, ANNA MARIA; Aprile, GIUSEPPA GRAZIA; Martello, Anna | |
Cosmetic compositions based on extracts derived from the microalga Galdieria sulphuraria, particularly indicated to reduce the harmful effects caused by acne. | 6.1 Brevetto | 2014 | Bimonte, M.; De Lucia, A.; Tito, A.; Carola, A.; Apone, F.; Colucci, G.; Fogliano, Vincenzo; Buono, Silvia; Martello, Anna; Langellotti, L.; Pollio, Antonino; Pinto, Gabriele | |
Comparative analysis of photosynthetic and respiratory parameters in the psychrophilic unicellular green alga Koliella antarctica, cultured in indoor and outdoor photo-bioreactors | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Vona, Vincenza; Di Martino Rigano, Vittoria; Andreoli, Carlo; Lobosco, Ornella; Caiazzo, Marianna; Martello, Anna; Carfagna, Simona; Salbitani, Giovanna; Rigano, Carmelo | |
Biochemical composition and in vitro digestibility of Galdieria sulphuraria grown on spent cherry-brine liquid | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Massa, Marina; Buono, S.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Russo, GIOVANNI LUCA; Troise, D. A.; Sacchi, R.; Vitaglione, P.; Fogliano, V. | |
Volatile compounds, physicochemical and sensory characteristics of Colatura di Alici, a traditional Italian fish sauce | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Russo, G. L.; Langellotti, A. L.; Genovese, A.; Martello, A.; Sacchi, R. | |
Oyster Crassostrea gigas, a good model for correlating viral and chemical contamination in the marine environment | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Fiorito, F; Di Concilio, D; Lambiase, S; Amoroso, Mg; Langellotti, Al; Martello, A; Esposito, M; Galiero, G; Fusco, G. | |
Functional ingredients from microalgae | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Buono, S.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Rinna, F.; Fogliano, V. | |
Quantitative Real-Time PCR and Digital PCR to Evaluate Residual Quantity of HAV in Experimentally Depurated Mussels | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Amoroso, M. G.; Di Concilio, D.; Langellotti, A. L.; Martello, A.; Cioffi, B.; Suffredini, E.; Cozzi, L.; Russo, V.; Mauriello, G.; Di Pasquale, S.; Galiero, G.; Fusco, G. | |
Accumulation and Depuration Kinetics of Rotavirus in Mussels Experimentally Contaminated | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Amoroso, M. G.; Langellotti, A. L.; Russo, V.; Martello, A.; Monini, M.; Di Bartolo, I.; Ianiro, G.; Di Concilio, D.; Galiero, G.; Fusco, G. | |
Evaluation of anaerobic digestates from different feedstocks as growth media for Tetradesmus obliquus, Botryococcus braunii, Phaeodactylum tricornutum and Arthrospira maxima | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Massa, M.; Buono, S.; Langellotti, A. L.; Castaldo, L.; Martello, A.; Paduano, A.; Sacchi, R.; Fogliano, V. | |
Productivity and biochemical composition of Tetradesmus obliquus and Phaeodactylum tricornutum: effects of different cultivation approaches | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Buono, S.; Colucci, A.; Angelini, A.; Langellotti, A. L.; Massa, M.; Martello, A.; Fogliano, V.; Dibenedetto, A. |