VERNEAU, FABIO
VERNEAU, FABIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE POLITICHE
The Beauty of the Commons? Consumers' participation in Food Community Networks
2012 Cembalo, Luigi; Lombardi, Alessia; Pascucci, S; Domenico, D.; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G.
Tipologie aziendali e percorsi di sviluppo in un'area della collina meridionale
1997 Coppola, Adele; Verneau, Fabio
Explaining price Dispersion in the Campania Wine Market
2000 Coppola, Adele; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
Explaining price variability in Italian market for high quality wine
2000 Coppola, Adele; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
Consumer’s attitudes, vertical differentiation, and labelling regulation in the food industry new GM-products vs. traditional regional products
2001 Coppola, Adele; Gorgitano, MARIA TERESA; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
Dinamiche di sviluppo locale e integrazione territoriale dell’agricoltura italiana
1998 Coppola, Adele; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
Consumer’s attitudes, vertical differentiation, and labelling regulation in the food industry new GM-products vs. traditional regional products
2002 Coppola, Adele; Gorgitano, MARIA TERESA; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
Are good guys more likely to participate in food community networks?
2013 Lombardi, Alessia; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G.; Cembalo, Luigi
Il settore del pomodoro trasformato: tendenze di mercato, struttura e quadro istituzionale
2010 Lombardi, Pasquale; Verneau, Fabio
Traceability and food safety: public choices and private incentives
2005 Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
The role of psychological factors in hypothetical vs non-hypothetical auction: the case of food waste reduction
2013 Verneau, Fabio; LA BARBERA, Francesco; DEL GIUDICE, Teresa; T., De Magistris
The Fisheries Sector in Italy in the Face of International Competition and Internal Structural Problems
2012 Lombardi, Pasquale; Verneau, Fabio
Potenziamento della filiera pomodoro attraverso applicazioni integrate di post-genomica GenoPOM-pro
2012 Alioto, Daniela; Amalfitano, Carmine; Aversano, Riccardo; Barone, Amalia; Carputo, Domenico; Cembalo, Luigi; Chiaiese, Pasquale; Chiusano, MARIA LUISA; Corrado, Giandomenico; Digilio, MARIA CRISTINA; DI MATTEO, Antonio; Ercolano, MARIA RAFFAELLA; Errico, Angela; Filippone, Edgardo; Garonna, ANTONIO PIETRO; Frusciante, Luigi; Garramone, Raffaele; Lombardi, Pasquale; Lorito, Matteo; Monti, Maria; Pennacchio, Francesco; Rao, Rosa; Rigano, MARIA MANUELA; Sannino, Luigi; Verneau, Fabio; Woo, SHERIDAN LOIS
Traceability and food safety
2003 Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
Consumer's attitudes, vertical differentiation, and labeling regulation in the food industry: new GM-products vs. traditional regional products
2002 Coppola, Adele; Gorgitano, MARIA TERESA; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio
SCELTE DI CONSUMO E VARIABILITÀ DI PREZZO: IL SETTORE DEI SUCCHI DI FRUTTA IN ITALIA, RIVISTA DI ECONOMIA AGRARIA
2002 Nizza, S; Verneau, Fabio
Sicurezza alimentare e percezione del rischio in un'ottica metadisciplinare
2007 Verneau, Fabio
Estimating a Behavioural Model of Risk Perception in Consuming a GM Product
2002 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
Prodotti transgenici e consumatori: il ruolo della conoscenza e dell'attitudine al rischio
2001 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
GMOs and Consumers: what role do the knowledge and the risk attitude play?
2003 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
The Beauty of the Commons? Consumers' participation in Food Community Networks | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2012 | Cembalo, Luigi; Lombardi, Alessia; Pascucci, S; Domenico, D.; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G. | |
Tipologie aziendali e percorsi di sviluppo in un'area della collina meridionale | 1.1 Articolo in rivista | 1997 | Coppola, Adele; Verneau, Fabio | |
Explaining price Dispersion in the Campania Wine Market | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2000 | Coppola, Adele; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
Explaining price variability in Italian market for high quality wine | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Coppola, Adele; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
Consumer’s attitudes, vertical differentiation, and labelling regulation in the food industry new GM-products vs. traditional regional products | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2001 | Coppola, Adele; Gorgitano, MARIA TERESA; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
Dinamiche di sviluppo locale e integrazione territoriale dell’agricoltura italiana | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | Coppola, Adele; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
Consumer’s attitudes, vertical differentiation, and labelling regulation in the food industry new GM-products vs. traditional regional products | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Coppola, Adele; Gorgitano, MARIA TERESA; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
Are good guys more likely to participate in food community networks? | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2013 | Lombardi, Alessia; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G.; Cembalo, Luigi | |
Il settore del pomodoro trasformato: tendenze di mercato, struttura e quadro istituzionale | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Lombardi, Pasquale; Verneau, Fabio | |
Traceability and food safety: public choices and private incentives | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
The role of psychological factors in hypothetical vs non-hypothetical auction: the case of food waste reduction | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2013 | Verneau, Fabio; LA BARBERA, Francesco; DEL GIUDICE, Teresa; T., De Magistris | |
The Fisheries Sector in Italy in the Face of International Competition and Internal Structural Problems | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Lombardi, Pasquale; Verneau, Fabio | |
Potenziamento della filiera pomodoro attraverso applicazioni integrate di post-genomica GenoPOM-pro | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2012 | Alioto, Daniela; Amalfitano, Carmine; Aversano, Riccardo; Barone, Amalia; Carputo, Domenico; Cembalo, Luigi; Chiaiese, Pasquale; Chiusano, MARIA LUISA; Corrado, Giandomenico; Digilio, MARIA CRISTINA; DI MATTEO, Antonio; Ercolano, MARIA RAFFAELLA; Errico, Angela; Filippone, Edgardo; Garonna, ANTONIO PIETRO; Frusciante, Luigi; Garramone, Raffaele; Lombardi, Pasquale; Lorito, Matteo; Monti, Maria; Pennacchio, Francesco; Rao, Rosa; Rigano, MARIA MANUELA; Sannino, Luigi; Verneau, Fabio; Woo, SHERIDAN LOIS | |
Traceability and food safety | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2003 | Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
Consumer's attitudes, vertical differentiation, and labeling regulation in the food industry: new GM-products vs. traditional regional products | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Coppola, Adele; Gorgitano, MARIA TERESA; Sodano, Valeria; Verneau, Fabio | |
SCELTE DI CONSUMO E VARIABILITÀ DI PREZZO: IL SETTORE DEI SUCCHI DI FRUTTA IN ITALIA, RIVISTA DI ECONOMIA AGRARIA | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Nizza, S; Verneau, Fabio | |
Sicurezza alimentare e percezione del rischio in un'ottica metadisciplinare | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Verneau, Fabio | |
Estimating a Behavioural Model of Risk Perception in Consuming a GM Product | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio | |
Prodotti transgenici e consumatori: il ruolo della conoscenza e dell'attitudine al rischio | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2001 | Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio | |
GMOs and Consumers: what role do the knowledge and the risk attitude play? | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio |