VILLALONGA SANTANA, REYNALDO
VILLALONGA SANTANA, REYNALDO
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Advances in gluten detection: A rapid colorimetric approach using core-satellite magnetic particles
2024 Marra, Daniele; Acunzo, Adriano; Fulgione, Andrea; De Luca, Maria; Villalonga, Reynaldo; Pisani, Francesco; Biondi, Loredana; Capuano, Federico; Velotta, Raffaele; Della Ventura, Bartolomeo; Iannotti, Vincenzo
Mitigation of acrylamide formation in wood oven baked pizza base using wholemeal and refined wheat flour with low free asparagine content: considerations on fibre intake and starch digestibility
2024 Covino, Clelia; Tafuri, Andrea; Sorrentino, Angela; Masci, Stefania; Baldoni, Elena; Sestili, Francesco; Villalonga, Reynaldo; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Advances in gluten detection: A rapid colorimetric approach using core-satellite magnetic particles | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Marra, Daniele; Acunzo, Adriano; Fulgione, Andrea; De Luca, Maria; Villalonga, Reynaldo; Pisani, Francesco; Biondi, Loredana; Capuano, Federico; Velotta, Raffaele; Della Ventura, Bartolomeo; Iannotti, Vincenzo | |
Mitigation of acrylamide formation in wood oven baked pizza base using wholemeal and refined wheat flour with low free asparagine content: considerations on fibre intake and starch digestibility | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Covino, Clelia; Tafuri, Andrea; Sorrentino, Angela; Masci, Stefania; Baldoni, Elena; Sestili, Francesco; Villalonga, Reynaldo; Masi, Paolo |