Fidaleo, Marcello

Fidaleo, Marcello  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of refining degree on particle size, sensory and rheological characteristics of anhydrous paste for ice creams produced in industrial stirred ball mill 1.1 Articolo in rivista 2017 Fidaleo, Marcello; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Mainardi, Stefania; Armini, Vincenzo; Nardi, Roberto; Cavella, Silvana
Evolution of particle size distribution, flow behaviour and stability during mill ball refining of a white chocolate flavouring paste 1.1 Articolo in rivista 2020 Cavella, S.; Miele, N. A.; Fidaleo, M.; Borriello, A.; Masi, P.
Modeling grinding kinetics of fat based anhydrous pastes 1.1 Articolo in rivista 2020 Miele, N. A.; Borriello, Angela; Fidaleo, Marcello; Masi, P.; Cavella, S.
Advancements in food science for Phenylketonuria (PKU) management: a comprehensive review 1.2 Recensione in rivista 2024 Russo, Giovanni Luca; Puleo, Sharon; Cavella, Silvana; Scala, Iris; Fidaleo, Marcello; Di Monaco, Rossella