SCHIFANI, GIORGIO
SCHIFANI, GIORGIO
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
"Rationally Local": Consumer Participation in Alternative Food Chains
2015 Cembalo, Luigi; Lombardi, Alessia; Pascucci, Stefano; Dentoni, Domenico; Migliore, Giuseppina; Verneau, Fabio; Schifani, Giorgio
Are Farmers in Alternative Food Networks Social Entrepreneurs? Evidence from a Behavioral Approach
2015 Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Romeo, P.; Hashem, S.; Cembalo, Luigi
Natural versus enriched food: Evidence from a laboratory experiment with chewing gum
2019 Caracciolo, Francesco; Vecchio, Riccardo; Lerro, Marco; Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Cembalo, Luigi
Triggering Collective Action for Bio-Energy Supply Chain Through Contract Schemes
2016 Schifani, Giorgio; Migliore, Giuseppina; Caracciolo, Francesco; Romeo, Pietro; Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni
Organic food consumption: The relevance of the health attribute
2020 Rizzo, G.; Borrello, M.; Guccione, G. D.; Schifani, G.; Cembalo, L.
Perspectives and challenges of small scale plant microalgae cultivation. Evidences from Southern Italy
2020 Mennella, L.; Tosco, D.; Alberti, F.; Cembalo, L.; Crescimanno, M.; Del Giudice, T.; Galati, A.; Moglie, M.; Scardera, A.; Schifani, G.; Solfanelli, F.; Cicia, G.
Consumers’ willingness to pay for natural food: evidence from an artefactual field experiment
2018 Migliore, G.; Borrello, M.; Lombardi, A.; Schifani, G.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
"Rationally Local": Consumer Participation in Alternative Food Chains | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Cembalo, Luigi; Lombardi, Alessia; Pascucci, Stefano; Dentoni, Domenico; Migliore, Giuseppina; Verneau, Fabio; Schifani, Giorgio | |
Are Farmers in Alternative Food Networks Social Entrepreneurs? Evidence from a Behavioral Approach | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Romeo, P.; Hashem, S.; Cembalo, Luigi | |
Natural versus enriched food: Evidence from a laboratory experiment with chewing gum | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Caracciolo, Francesco; Vecchio, Riccardo; Lerro, Marco; Migliore, Giuseppina; Schifani, Giorgio; Cembalo, Luigi | |
Triggering Collective Action for Bio-Energy Supply Chain Through Contract Schemes | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Schifani, Giorgio; Migliore, Giuseppina; Caracciolo, Francesco; Romeo, Pietro; Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni | |
Organic food consumption: The relevance of the health attribute | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Rizzo, G.; Borrello, M.; Guccione, G. D.; Schifani, G.; Cembalo, L. | |
Perspectives and challenges of small scale plant microalgae cultivation. Evidences from Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Mennella, L.; Tosco, D.; Alberti, F.; Cembalo, L.; Crescimanno, M.; Del Giudice, T.; Galati, A.; Moglie, M.; Scardera, A.; Schifani, G.; Solfanelli, F.; Cicia, G. | |
Consumers’ willingness to pay for natural food: evidence from an artefactual field experiment | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Migliore, G.; Borrello, M.; Lombardi, A.; Schifani, G. |