MARRAZZO, ANDREA
MARRAZZO, ANDREA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice
2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage
2019 Genovese, Alessandro; Marrazzo, Andrea; DE LUCA, Lucia; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio; Sacchi, Raffaele
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese
2020 Sacchi, R.; Marrazzo, A.; Masucci, F.; Di Francia, A.; Serrapica, F.; Genovese, A.
Influence of ripening on chemical characteristics of a traditional Italian cheese: Provolone del Monaco
2019 Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Marrazzo, Andrea; Meca, Giuseppe; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Romano, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele | |
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Genovese, Alessandro; Marrazzo, Andrea; DE LUCA, Lucia; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio; Sacchi, Raffaele | |
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Sacchi, R.; Marrazzo, A.; Masucci, F.; Di Francia, A.; Serrapica, F.; Genovese, A. | |
Influence of ripening on chemical characteristics of a traditional Italian cheese: Provolone del Monaco | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Marrazzo, Andrea; Meca, Giuseppe; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Romano, Raffaele |