MARRAZZO, ANDREA

MARRAZZO, ANDREA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice 1.1 Articolo in rivista 2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage 1.1 Articolo in rivista 2019 Genovese, Alessandro; Marrazzo, Andrea; DE LUCA, Lucia; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio; Sacchi, Raffaele
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2020 Sacchi, R.; Marrazzo, A.; Masucci, F.; Di Francia, A.; Serrapica, F.; Genovese, A.
Influence of ripening on chemical characteristics of a traditional Italian cheese: Provolone del Monaco 1.1 Articolo in rivista 2019 Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Marrazzo, Andrea; Meca, Giuseppe; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Romano, Raffaele