MARULO, SERENA
MARULO, SERENA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Enzymatic modification of proteins and peptides from oilseeds by-products
2019 Marulo, S.; Sorrentino, A.; Ramondo, A.; Falciano, A.; Motti, P.; Di Pierro, P.; Masi, P.
Bioactive peptides released by lactic acid bacteria fermented pistachio beverages
2024 Marulo, S.; De Caro, S.; Nitride, C.; Di Renzo, T.; Di Stasio, L.; Ferranti, P.; Reale, A.; Mamone, G.
Modification of Physicochemical and Functional Properties of Pumpkin Seeds Protein Isolate (PsPI) by High-Intensity Ultrasound: Effect of Treatment Time
2024 Ramondo, A.; Marulo, S.; Sorrentino, A.; Masi, P.; Di Pierro, P.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Enzymatic modification of proteins and peptides from oilseeds by-products | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Marulo, S.; Sorrentino, A.; Ramondo, A.; Falciano, A.; Motti, P.; Di Pierro, P.; Masi, P. | |
Bioactive peptides released by lactic acid bacteria fermented pistachio beverages | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Marulo, S.; De Caro, S.; Nitride, C.; Di Renzo, T.; Di Stasio, L.; Ferranti, P.; Reale, A.; Mamone, G. | |
Modification of Physicochemical and Functional Properties of Pumpkin Seeds Protein Isolate (PsPI) by High-Intensity Ultrasound: Effect of Treatment Time | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Ramondo, A.; Marulo, S.; Sorrentino, A.; Masi, P.; Di Pierro, P. |