BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA

BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 155 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 1.1 Articolo in rivista 2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Evaluation of the genetic diversity in three "Bos Genus" populations by microsatellite markers 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2003 Ceriotti, G.; Marletta, D.; Conti, S.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M.
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D.
Sensory characteristics of prosciutto (dry cured ham) and fiocco obtained from pig ancient autochthonous genetic type (AAGT) Casertana. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Varricchio, G.; Matassino, D.
Color characteristics of sopressata obtained from Casertana pig autochthonous ancient Genetic type (AAGT) 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Occidente, M.; Matassino, D.
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 1.1 Articolo in rivista 2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 1.1 Articolo in rivista 2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
CRC locus screening in some Italian pig ancient autochthonous genetic types (AAGTs). Preliminary results 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 D., Matassino; S., Bordonaro; N., Castellano; A. M., Guastella; C., Incoronato; F., Monaco; M., Occidente; F., Pane; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 1.1 Articolo in rivista 1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana 1.1 Articolo in rivista 2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D.
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Razze autoctone e migliorate nella produzione biologica 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2003 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Occidente, M.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.