BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Evaluation of the genetic diversity in three "Bos Genus" populations by microsatellite markers
2003 Ceriotti, G.; Marletta, D.; Conti, S.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed.
2002 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M.
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali.
2001 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D.
Sensory characteristics of prosciutto (dry cured ham) and fiocco obtained from pig ancient autochthonous genetic type (AAGT) Casertana.
2008 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Varricchio, G.; Matassino, D.
Color characteristics of sopressata obtained from Casertana pig autochthonous ancient Genetic type (AAGT)
2008 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Occidente, M.; Matassino, D.
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig
2006 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass
2007 Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D.
Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants
2008 Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
CRC locus screening in some Italian pig ancient autochthonous genetic types (AAGTs). Preliminary results
2007 D., Matassino; S., Bordonaro; N., Castellano; A. M., Guastella; C., Incoronato; F., Monaco; M., Occidente; F., Pane; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types
2007 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana
2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D.
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types
2006 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Razze autoctone e migliorate nella produzione biologica
2003 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Occidente, M.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types
2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Evaluation of the genetic diversity in three "Bos Genus" populations by microsatellite markers | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2003 | Ceriotti, G.; Marletta, D.; Conti, S.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M. | |
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D. | |
Sensory characteristics of prosciutto (dry cured ham) and fiocco obtained from pig ancient autochthonous genetic type (AAGT) Casertana. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Varricchio, G.; Matassino, D. | |
Color characteristics of sopressata obtained from Casertana pig autochthonous ancient Genetic type (AAGT) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Liguori, L.; Occidente, M.; Matassino, D. | |
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
Utilization of Casertana pig to produce traditional typified labelled salami. Data at slaughtering and jointing of carcass | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Gigante, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, P.; Rossetto, C. E.; Zullo, A.; Matassino, D. | |
Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
CRC locus screening in some Italian pig ancient autochthonous genetic types (AAGTs). Preliminary results | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | D., Matassino; S., Bordonaro; N., Castellano; A. M., Guastella; C., Incoronato; F., Monaco; M., Occidente; F., Pane; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D. | |
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Razze autoctone e migliorate nella produzione biologica | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2003 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Occidente, M. | |
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. |