CEMBALO, LUIGI

CEMBALO, LUIGI  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 244 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
The Impact of Country-of-Origin Information on Consumer Perception of Environment-Friendly Characteristics 1.1 Articolo in rivista 2011 Cicia, Giovanni; Cembalo, Luigi; R., Scarpa; Giudice, T. d.
Redditi Aziendali Vs Impatto Ambientale: Un'analisi Multiobiettivo 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Cembalo, Luigi; D'Ercole, E.; Carbone, S.
How to improve risk perception evaluation in food safety: a psychometric approach 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2009 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
Analysing development and agricultural sustainability in rural protected areas: an applied theoretical approach 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Roselli, L.; Cembalo, Luigi; De Gennaro, B.
Analysing development and agricultural sustainability in rural protected areas: an applied theoretical approach 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Roselli, L.; Cembalo, Luigi; De Gennaro, B.
Price determinants and market segmentation of basic wine consumption in Italy: a quantile regression estimation 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi; Pomarici, Eugenio
L'agricoltura biologica nel PSR della regione Campania: una valutazione tramite supporto GIS 1.1 Articolo in rivista 2006 Cicia, Giovanni; Cembalo, Luigi; DEL GIUDICE, Teresa; Tagliafierro, C.
Prodotti transgenici e consumatori: il ruolo della conoscenza e dell'attitudine al rischio 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2001 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
Costi di produzione dell'uva: un'analisi di un caso studio in condizioni di elevata meccanizzazione in Sicilia 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2008 Cembalo, Luigi; Lonardi, A.; Pomarici, Eugenio
Governance Mechanisms in Food Community Networks 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2012 Lombardi, Alessia; Pascucci, S; Cembalo, Luigi; Domenico, D.
La zootecnia biologica in Campania 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 Cembalo, Luigi; Chianese, N.; Cimino, O.; Roselli, L.
Elementi organizzativi e governance delle reti alimentari comunitarie (Food Community Networks) 1.1 Articolo in rivista 2012 Lombardi, Alessia; Pascucci, S.; Cembalo, Luigi; Dentoni, D.
A new form of consumption of organic products: a customer satisfaction analysis in a Community Supported Agriculture 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; DEL GIUDICE, Teresa
Sustainability and New Models of Consumption: The Equitable Purchase Groups in Sicily 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Cembalo, Luigi; Migliore, G.; Schifani, G.
Price Heterogeneity and Vine Homogeneity: An Ordered Logit Hedonic Price Estimation 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2012 Pomarici, Eugenio; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi
5th International European Forum on System Dynamics and Innovation in Food Networks 8.01 Chairman di Sessioni di Convegni Internazionali 2011 Cembalo, Luigi
Is being good guys also convenient? Transaction costs and consumers participation in Food Community Networks 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2012 Pascucci, S; Cembalo, Luigi; Domenico, D.; Lombardi, Alessia
Price determinants and market segmentation of basic wine consumption in Italy: a quantile regression estimation 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi; Pomarici, Eugenio
Are good guys more likely to participate in food community networks? 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 Lombardi, Alessia; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G.; Cembalo, Luigi
Technology communication in times of food neophobia: what do companies communicate to whom? 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2015 Bröring, S.; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Pascucci, S.; Cembalo, Luigi