CEMBALO, LUIGI
CEMBALO, LUIGI
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
The Impact of Country-of-Origin Information on Consumer Perception of Environment-Friendly Characteristics
2011 Cicia, Giovanni; Cembalo, Luigi; R., Scarpa; Giudice, T. d.
Redditi Aziendali Vs Impatto Ambientale: Un'analisi Multiobiettivo
2000 Cembalo, Luigi; D'Ercole, E.; Carbone, S.
How to improve risk perception evaluation in food safety: a psychometric approach
2009 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
Analysing development and agricultural sustainability in rural protected areas: an applied theoretical approach
2007 Roselli, L.; Cembalo, Luigi; De Gennaro, B.
Analysing development and agricultural sustainability in rural protected areas: an applied theoretical approach
2007 Roselli, L.; Cembalo, Luigi; De Gennaro, B.
Price determinants and market segmentation of basic wine consumption in Italy: a quantile regression estimation
2011 CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi; Pomarici, Eugenio
L'agricoltura biologica nel PSR della regione Campania: una valutazione tramite supporto GIS
2006 Cicia, Giovanni; Cembalo, Luigi; DEL GIUDICE, Teresa; Tagliafierro, C.
Prodotti transgenici e consumatori: il ruolo della conoscenza e dell'attitudine al rischio
2001 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio
Costi di produzione dell'uva: un'analisi di un caso studio in condizioni di elevata meccanizzazione in Sicilia
2008 Cembalo, Luigi; Lonardi, A.; Pomarici, Eugenio
Governance Mechanisms in Food Community Networks
2012 Lombardi, Alessia; Pascucci, S; Cembalo, Luigi; Domenico, D.
La zootecnia biologica in Campania
2007 Cembalo, Luigi; Chianese, N.; Cimino, O.; Roselli, L.
Elementi organizzativi e governance delle reti alimentari comunitarie (Food Community Networks)
2012 Lombardi, Alessia; Pascucci, S.; Cembalo, Luigi; Dentoni, D.
A new form of consumption of organic products: a customer satisfaction analysis in a Community Supported Agriculture
2004 Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; DEL GIUDICE, Teresa
Sustainability and New Models of Consumption: The Equitable Purchase Groups in Sicily
2011 Cembalo, Luigi; Migliore, G.; Schifani, G.
Price Heterogeneity and Vine Homogeneity: An Ordered Logit Hedonic Price Estimation
2012 Pomarici, Eugenio; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi
5th International European Forum on System Dynamics and Innovation in Food Networks
2011 Cembalo, Luigi
Is being good guys also convenient? Transaction costs and consumers participation in Food Community Networks
2012 Pascucci, S; Cembalo, Luigi; Domenico, D.; Lombardi, Alessia
Price determinants and market segmentation of basic wine consumption in Italy: a quantile regression estimation
2011 CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi; Pomarici, Eugenio
Are good guys more likely to participate in food community networks?
2013 Lombardi, Alessia; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G.; Cembalo, Luigi
Technology communication in times of food neophobia: what do companies communicate to whom?
2015 Bröring, S.; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Pascucci, S.; Cembalo, Luigi
| Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|---|
| The Impact of Country-of-Origin Information on Consumer Perception of Environment-Friendly Characteristics | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Cicia, Giovanni; Cembalo, Luigi; R., Scarpa; Giudice, T. d. | |
| Redditi Aziendali Vs Impatto Ambientale: Un'analisi Multiobiettivo | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Cembalo, Luigi; D'Ercole, E.; Carbone, S. | |
| How to improve risk perception evaluation in food safety: a psychometric approach | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2009 | Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio | |
| Analysing development and agricultural sustainability in rural protected areas: an applied theoretical approach | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Roselli, L.; Cembalo, Luigi; De Gennaro, B. | |
| Analysing development and agricultural sustainability in rural protected areas: an applied theoretical approach | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Roselli, L.; Cembalo, Luigi; De Gennaro, B. | |
| Price determinants and market segmentation of basic wine consumption in Italy: a quantile regression estimation | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi; Pomarici, Eugenio | |
| L'agricoltura biologica nel PSR della regione Campania: una valutazione tramite supporto GIS | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Cicia, Giovanni; Cembalo, Luigi; DEL GIUDICE, Teresa; Tagliafierro, C. | |
| Prodotti transgenici e consumatori: il ruolo della conoscenza e dell'attitudine al rischio | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2001 | Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; Verneau, Fabio | |
| Costi di produzione dell'uva: un'analisi di un caso studio in condizioni di elevata meccanizzazione in Sicilia | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | Cembalo, Luigi; Lonardi, A.; Pomarici, Eugenio | |
| Governance Mechanisms in Food Community Networks | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2012 | Lombardi, Alessia; Pascucci, S; Cembalo, Luigi; Domenico, D. | |
| La zootecnia biologica in Campania | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Cembalo, Luigi; Chianese, N.; Cimino, O.; Roselli, L. | |
| Elementi organizzativi e governance delle reti alimentari comunitarie (Food Community Networks) | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Lombardi, Alessia; Pascucci, S.; Cembalo, Luigi; Dentoni, D. | |
| A new form of consumption of organic products: a customer satisfaction analysis in a Community Supported Agriculture | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Cembalo, Luigi; Cicia, Giovanni; DEL GIUDICE, Teresa | |
| Sustainability and New Models of Consumption: The Equitable Purchase Groups in Sicily | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | Cembalo, Luigi; Migliore, G.; Schifani, G. | |
| Price Heterogeneity and Vine Homogeneity: An Ordered Logit Hedonic Price Estimation | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2012 | Pomarici, Eugenio; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi | |
| 5th International European Forum on System Dynamics and Innovation in Food Networks | 8.01 Chairman di Sessioni di Convegni Internazionali | 2011 | Cembalo, Luigi | |
| Is being good guys also convenient? Transaction costs and consumers participation in Food Community Networks | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2012 | Pascucci, S; Cembalo, Luigi; Domenico, D.; Lombardi, Alessia | |
| Price determinants and market segmentation of basic wine consumption in Italy: a quantile regression estimation | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Cembalo, Luigi; Pomarici, Eugenio | |
| Are good guys more likely to participate in food community networks? | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2013 | Lombardi, Alessia; Migliore, G.; Verneau, Fabio; Schifani, G.; Cembalo, Luigi | |
| Technology communication in times of food neophobia: what do companies communicate to whom? | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2015 | Bröring, S.; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco; Pascucci, S.; Cembalo, Luigi |