ZULLO, ANTONIO
ZULLO, ANTONIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids.
2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
The effect of the abnormal growth of buffalo hooves on the mediterranean buffalo milk production in Southern Italy
2001 Esposito, Luigi; Vigliotti, Domenico; Capezzuto, A. R.; Cuomo, Amedeo; Zullo, Antonio
Studio delle tecniche di allevamento utili a favorire il benessere animale e a migliorare le caratteristiche qualitative della carne.
2009 Zullo, Antonio
Studio delle caratteristiche somatiche del tipo genetico caprino autoctono Cilentana.
1995 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Cavaliere, G.; Colatruglio, Pasquale; Fortunato, M.; Gargiulo, G.; Occidente, M.; Matassino, D.
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type
2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus).
2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.).
1995 Colatruglio, Pasquale; Duranti, E.; Girolami, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Matassino, D.
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda
1995 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Varchione, B.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. II. Caratteristiche reologiche del formaggio.
1999 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Terracciano, M.; Zullo, Antonio
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat
2000 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Pesarino, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Influenza dell'elettrostimolazione sulle caratteristiche chimico-fisiche della carne di capretto e proteomica muscolare
2006 Zullo, Antonio
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation
2000 Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Studio delle caratteristiche somatiche delle popolazioni ovine e caprine a limitata diffusione per la definizione dello standard di razza.
2005 Zullo, Antonio
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata)
2004 Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types
2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics
2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana
2008 Zullo, Antonio; Pucillo, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
The effect of the abnormal growth of buffalo hooves on the mediterranean buffalo milk production in Southern Italy | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2001 | Esposito, Luigi; Vigliotti, Domenico; Capezzuto, A. R.; Cuomo, Amedeo; Zullo, Antonio | |
Studio delle tecniche di allevamento utili a favorire il benessere animale e a migliorare le caratteristiche qualitative della carne. | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2009 | Zullo, Antonio | |
Studio delle caratteristiche somatiche del tipo genetico caprino autoctono Cilentana. | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Cavaliere, G.; Colatruglio, Pasquale; Fortunato, M.; Gargiulo, G.; Occidente, M.; Matassino, D. | |
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Colatruglio, Pasquale; Duranti, E.; Girolami, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Matassino, D. | |
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Varchione, B.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. II. Caratteristiche reologiche del formaggio. | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Terracciano, M.; Zullo, Antonio | |
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Pesarino, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Influenza dell'elettrostimolazione sulle caratteristiche chimico-fisiche della carne di capretto e proteomica muscolare | 8.10 Tesi di Dottorato | 2006 | Zullo, Antonio | |
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Studio delle caratteristiche somatiche delle popolazioni ovine e caprine a limitata diffusione per la definizione dello standard di razza. | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 2005 | Zullo, Antonio | |
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D. | |
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Zullo, Antonio; Pucillo, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA |