ZULLO, ANTONIO
ZULLO, ANTONIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
The effect of the abnormal growth of buffalo hooves on the mediterranean buffalo milk production in Southern Italy
2001 Esposito, Luigi; Vigliotti, Domenico; Capezzuto, A. R.; Cuomo, Amedeo; Zullo, Antonio
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed.
2002 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M.
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali.
2001 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D.
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig
2006 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra Cilentana
2008 Argentoni, G.; Garro, Giuseppina; Zullo, Antonio; Mauriello, Rosalba
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types
2007 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation
2000 Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types
2006 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types
2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics
2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous genetic types. II. Sensory evaluation
2000 Zullo, Antonio; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Palazzo, M.; Matassino, D.
Histochemical characterization of muscle fiber types in the buffalo (bubalus bubalis)
2005 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Marullo, L.; Zullo, Antonio; Matassino, D.; Zicarelli, Luigi
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter.
1994 Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D.
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP
2001 Lagonigro, R.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Graziano, M.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
The effect of the abnormal growth of buffalo hooves on the mediterranean buffalo milk production in Southern Italy | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2001 | Esposito, Luigi; Vigliotti, Domenico; Capezzuto, A. R.; Cuomo, Amedeo; Zullo, Antonio | |
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M. | |
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D. | |
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra Cilentana | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Argentoni, G.; Garro, Giuseppina; Zullo, Antonio; Mauriello, Rosalba | |
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D. | |
Production of Napoli salami from some autochthonous genetic types. II. Sensory evaluation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Zullo, Antonio; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Palazzo, M.; Matassino, D. | |
Histochemical characterization of muscle fiber types in the buffalo (bubalus bubalis) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Marullo, L.; Zullo, Antonio; Matassino, D.; Zicarelli, Luigi | |
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D. | |
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Lagonigro, R.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Graziano, M.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. |