NASI, ANTONELLA
NASI, ANTONELLA
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides.
2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, M. V.; Picariello, G.; Nasi, Antonella; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Molecular basis of the interaction between proteins of plant origin and proanthocyanidins in a model wine system
2010 Granato, Tm; Piano, F; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Iametti, S; Bonomi, F.
Proteomic approaches to study structure, functions and toxicity of legume seeds lectins. Perspectives for the assessment of food quality and safety
2009 Nasi, Antonella; G., Picariello; Ferranti, Pasquale
Sensory profile pf PDO Mozzarella di Bufala cheese
2007 Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Individuazione di marcatori odorosi del vino Falanghina DOC dei Campi Flegrei e del Taburno
2004 Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Albanese, C.; Chianese, Lina
La componente aromatica varietale quale marcatore di processo e di conservazione di vini autoctoni campani
2007 Nasi, Antonella; Mercurio, V.; Ferranti, Pasquale; Avara, G.; Chianese, Lina
Studio di caratterizzazione aromatica dell'uva Falanghina mediante spettrometria di massa (Study of aromatic characterization of Falanghina grapes by mass spectrometric techniques)
2006 Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
A peptidomic approach for monitoring and characterising peptide cyanotoxins produced in Italian lakes by matrix-assisted laser desorption/ionisation and quadrupole time-of-flight mass spectrometry
2011 Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Bruno, M; Basile, A; Serpe, L; Gallo, P.
Bound fatty acids modulate the sensitivity of bovine β-lactoglobulin to chemical and physical denaturation
2011 Barbiroli, A; Bonomi, F; Ferranti, Pasquale; Fessas, D; Nasi, Antonella; Rasmussen, P; Iametti, S.
Mesophilic and psychrotrophic bacteria from meat and their spoilage potential in vitro and in beef
2009 Ercolini, Danilo; Russo, F.; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Villani, Francesco
Dioxin-like PCB levels in maternal and umbilical cord sera of people living near dump sites in southern Italy: a pilot study of biomonitoring
2015 Grumetto, Lucia; Ortosecco, Giovanni; Russo, Giacomo; Guida, Maurizio; Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Barbato, Francesco
Normative growth charts for Shwachman-Diamond syndrome from Italian cohort of 0-8 years old.
2019 Cipolli, M; Tridello, G; Micheletto, A; Perobelli, S; Pintani, E; Cesaro, S; Maserati, E; Nicoli, Massimiliano; Danesino CAmbroni, M; Caniglia, M; Cantarini, Me; Corti, P; Farrugia, P; Frau, Mr; Fuoti, M; Indolfi, G; Ladogana, S; Lucidi, V; Rosaria Matarese, Sm; Menna, G; Montemitro, E; Nardi, M; Nasi, C; Nocerino, A; Pericoli, MARIO ANDREA; Raia, V; Ramenghi, U; Sainati, L; Tucci, F; Verzegnassi, F; Zecca, M; Zucchini, A.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides. | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Ferranti, Pasquale; Traisci, M. V.; Picariello, G.; Nasi, Antonella; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Molecular basis of the interaction between proteins of plant origin and proanthocyanidins in a model wine system | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Granato, Tm; Piano, F; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Iametti, S; Bonomi, F. | |
Proteomic approaches to study structure, functions and toxicity of legume seeds lectins. Perspectives for the assessment of food quality and safety | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Nasi, Antonella; G., Picariello; Ferranti, Pasquale | |
Sensory profile pf PDO Mozzarella di Bufala cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina | |
Individuazione di marcatori odorosi del vino Falanghina DOC dei Campi Flegrei e del Taburno | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Albanese, C.; Chianese, Lina | |
La componente aromatica varietale quale marcatore di processo e di conservazione di vini autoctoni campani | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Nasi, Antonella; Mercurio, V.; Ferranti, Pasquale; Avara, G.; Chianese, Lina | |
Studio di caratterizzazione aromatica dell'uva Falanghina mediante spettrometria di massa (Study of aromatic characterization of Falanghina grapes by mass spectrometric techniques) | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina | |
A peptidomic approach for monitoring and characterising peptide cyanotoxins produced in Italian lakes by matrix-assisted laser desorption/ionisation and quadrupole time-of-flight mass spectrometry | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Bruno, M; Basile, A; Serpe, L; Gallo, P. | |
Bound fatty acids modulate the sensitivity of bovine β-lactoglobulin to chemical and physical denaturation | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Barbiroli, A; Bonomi, F; Ferranti, Pasquale; Fessas, D; Nasi, Antonella; Rasmussen, P; Iametti, S. | |
Mesophilic and psychrotrophic bacteria from meat and their spoilage potential in vitro and in beef | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Ercolini, Danilo; Russo, F.; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Villani, Francesco | |
Dioxin-like PCB levels in maternal and umbilical cord sera of people living near dump sites in southern Italy: a pilot study of biomonitoring | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Grumetto, Lucia; Ortosecco, Giovanni; Russo, Giacomo; Guida, Maurizio; Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Barbato, Francesco | |
Normative growth charts for Shwachman-Diamond syndrome from Italian cohort of 0-8 years old. | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Cipolli, M; Tridello, G; Micheletto, A; Perobelli, S; Pintani, E; Cesaro, S; Maserati, E; Nicoli, Massimiliano; Danesino CAmbroni, M; Caniglia, M; Cantarini, Me; Corti, P; Farrugia, P; Frau, Mr; Fuoti, M; Indolfi, G; Ladogana, S; Lucidi, V; Rosaria Matarese, Sm; Menna, G; Montemitro, E; Nardi, M; Nasi, C; Nocerino, A; Pericoli, MARIO ANDREA; Raia, V; Ramenghi, U; Sainati, L; Tucci, F; Verzegnassi, F; Zecca, M; Zucchini, A. |