NASI, ANTONELLA

NASI, ANTONELLA  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides. 1.1 Articolo in rivista 2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, M. V.; Picariello, G.; Nasi, Antonella; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Molecular basis of the interaction between proteins of plant origin and proanthocyanidins in a model wine system 1.1 Articolo in rivista 2010 Granato, Tm; Piano, F; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Iametti, S; Bonomi, F.
Proteomic approaches to study structure, functions and toxicity of legume seeds lectins. Perspectives for the assessment of food quality and safety 1.1 Articolo in rivista 2009 Nasi, Antonella; G., Picariello; Ferranti, Pasquale
Sensory profile pf PDO Mozzarella di Bufala cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Individuazione di marcatori odorosi del vino Falanghina DOC dei Campi Flegrei e del Taburno 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Albanese, C.; Chianese, Lina
La componente aromatica varietale quale marcatore di processo e di conservazione di vini autoctoni campani 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 Nasi, Antonella; Mercurio, V.; Ferranti, Pasquale; Avara, G.; Chianese, Lina
Studio di caratterizzazione aromatica dell'uva Falanghina mediante spettrometria di massa (Study of aromatic characterization of Falanghina grapes by mass spectrometric techniques) 1.1 Articolo in rivista 2006 Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
A peptidomic approach for monitoring and characterising peptide cyanotoxins produced in Italian lakes by matrix-assisted laser desorption/ionisation and quadrupole time-of-flight mass spectrometry 1.1 Articolo in rivista 2011 Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Bruno, M; Basile, A; Serpe, L; Gallo, P.
Bound fatty acids modulate the sensitivity of bovine β-lactoglobulin to chemical and physical denaturation 1.1 Articolo in rivista 2011 Barbiroli, A; Bonomi, F; Ferranti, Pasquale; Fessas, D; Nasi, Antonella; Rasmussen, P; Iametti, S.
Mesophilic and psychrotrophic bacteria from meat and their spoilage potential in vitro and in beef 1.1 Articolo in rivista 2009 Ercolini, Danilo; Russo, F.; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Villani, Francesco
Dioxin-like PCB levels in maternal and umbilical cord sera of people living near dump sites in southern Italy: a pilot study of biomonitoring 1.1 Articolo in rivista 2015 Grumetto, Lucia; Ortosecco, Giovanni; Russo, Giacomo; Guida, Maurizio; Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Barbato, Francesco
Normative growth charts for Shwachman-Diamond syndrome from Italian cohort of 0-8 years old. 1.1 Articolo in rivista 2019 Cipolli, M; Tridello, G; Micheletto, A; Perobelli, S; Pintani, E; Cesaro, S; Maserati, E; Nicoli, Massimiliano; Danesino CAmbroni, M; Caniglia, M; Cantarini, Me; Corti, P; Farrugia, P; Frau, Mr; Fuoti, M; Indolfi, G; Ladogana, S; Lucidi, V; Rosaria Matarese, Sm; Menna, G; Montemitro, E; Nardi, M; Nasi, C; Nocerino, A; Pericoli, MARIO ANDREA; Raia, V; Ramenghi, U; Sainati, L; Tucci, F; Verzegnassi, F; Zecca, M; Zucchini, A.