COSTANZO, NICOLA
COSTANZO, NICOLA
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region
2012 Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; DI PALO, Rossella; Costanzo, Nicola
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare
2011 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
DECONTAMINAZIONE MEDIANTE OZONO DI CARCASSEDI POLLO REFRIGERATE
2011 Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Ferrante, Salvatore; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Bacillus cereus in latte pastorizzato
2005 Costanzo, Nicola; Ferrante, S.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Antonelli, C.; Sarli, TERESA ANTONIETTA
EFFETTI DELL'ACIDO LATTICO SULLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE, CHIMICHE E FISICOORGANOLETTICHE DI INSACCATI STAGIONATI
2006 Salvatore, Ferrante; Daniela, Carlino; Costanzo, Nicola; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, TERESA ANTONIETTA
Conservabilità di salsicce refrigerate confezionate in atmosfera protettiva
2008 Sarli, TERESA ANTONIETTA; Costanzo, Nicola; Ferrante, S.; di Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
VERIFICHE IGIENICO-SANITARIE NELLA PRODUZIONE DI LATTE PASTORIZZATO
2004 S., Ferrante; Sarli, TERESA ANTONIETTA; D., Carlino; Costanzo, Nicola; F., Fioretto; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological contamination of buffalo's carcasses
2005 Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Carlino, D.; Ferrante, S.; Costanzo, Nicola; Fioretto, F.; Sarli, TERESA ANTONIETTA
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus
2014 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological Quality of Carcasses from Healthy Slaughtered Ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy
2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Serological and Molecular Investigation of Swine Hepatitis E Virus in Pigs Raised in Southern Italy
2015 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Peretti, Vincenzo; Ciambrone, Lucia; Casalinuovo, Francesco; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern Italy
2014 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Quaranta, V.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Stephan, R.
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses
2020 Costanzo, N.; Ceniti, C.; Santoro, A.; Clausi, M. T.; Casalinuovo, F.
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen
2013 Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Costanzo, Nicola
Food storage temperatures monitored at retail
2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Ferrante, ; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in the Calabria region, Italy
2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Torchia, D; Foglia, ; Cordua, L.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; DI PALO, Rossella; Costanzo, Nicola | |
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
DECONTAMINAZIONE MEDIANTE OZONO DI CARCASSEDI POLLO REFRIGERATE | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Ferrante, Salvatore; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Bacillus cereus in latte pastorizzato | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Costanzo, Nicola; Ferrante, S.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Antonelli, C.; Sarli, TERESA ANTONIETTA | |
EFFETTI DELL'ACIDO LATTICO SULLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE, CHIMICHE E FISICOORGANOLETTICHE DI INSACCATI STAGIONATI | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Salvatore, Ferrante; Daniela, Carlino; Costanzo, Nicola; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, TERESA ANTONIETTA | |
Conservabilità di salsicce refrigerate confezionate in atmosfera protettiva | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Sarli, TERESA ANTONIETTA; Costanzo, Nicola; Ferrante, S.; di Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
VERIFICHE IGIENICO-SANITARIE NELLA PRODUZIONE DI LATTE PASTORIZZATO | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | S., Ferrante; Sarli, TERESA ANTONIETTA; D., Carlino; Costanzo, Nicola; F., Fioretto; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Microbiological contamination of buffalo's carcasses | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Carlino, D.; Ferrante, S.; Costanzo, Nicola; Fioretto, F.; Sarli, TERESA ANTONIETTA | |
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Microbiological Quality of Carcasses from Healthy Slaughtered Ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Serological and Molecular Investigation of Swine Hepatitis E Virus in Pigs Raised in Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Peretti, Vincenzo; Ciambrone, Lucia; Casalinuovo, Francesco; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Quaranta, V.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Stephan, R. | |
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Costanzo, N.; Ceniti, C.; Santoro, A.; Clausi, M. T.; Casalinuovo, F. | |
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Costanzo, Nicola | |
Food storage temperatures monitored at retail | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Ferrante, ; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in the Calabria region, Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Torchia, D; Foglia, ; Cordua, L. |