CALABRESE, MARIA GRAZIA
CALABRESE, MARIA GRAZIA
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina
2010 Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l'approccio metabolomico
2008 DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia; Limone, F.; Calabrese, MARIA GRAZIA; Quarto, Maria; Caira, S.; Chianese, Lina
Caratterizzazione molecolare della caseina di asina. Nota 1
2010 Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring
2009 Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses
2008 Chianese, Lina; Calabrese, MARIA GRAZIA; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina
Influence of genetic polymorphism at goat alpha(s1)-CN locus on TCA 12% soluble peptides in Cacioricotta cheese and derived whey
2011 Chianese, Lina; Calabrese, MARIA GRAZIA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis.
2006 Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Occurrence of water buffalo αs1�CN polymorphism.
2005 Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, S; Addeo, Francesco
Impact of milk base heat treatment intensity on qualitative and quantitattive production of phosphopeptides in yoghurt
2006 Quarto, Maria; Caira, S; Calabrese, MARIA GRAZIA; DE PASCALE, Sabrina; Vitale, C; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l’approccio metabolomico
2007 DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia; Limone, F.; Calabrese, MARIA GRAZIA; Quarto, Maria; Caira, S.; Chianese, Lina
Milk protein and their antigenicity
2006 Caira, S; Calabrese, MARIA GRAZIA; Lilla, S; Vangone, Paolo; Nicolai, MARIA ADALGISA; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Occurrence of genetic polymorphism at the s1-CN locus in Mediterranean water buffalo milk
2009 Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, S.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina | |
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l'approccio metabolomico | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia; Limone, F.; Calabrese, MARIA GRAZIA; Quarto, Maria; Caira, S.; Chianese, Lina | |
Caratterizzazione molecolare della caseina di asina. Nota 1 | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina | |
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Chianese, Lina; Calabrese, MARIA GRAZIA; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina | |
Influence of genetic polymorphism at goat alpha(s1)-CN locus on TCA 12% soluble peptides in Cacioricotta cheese and derived whey | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Chianese, Lina; Calabrese, MARIA GRAZIA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina | |
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco | |
Occurrence of water buffalo αs1�CN polymorphism. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, S; Addeo, Francesco | |
Impact of milk base heat treatment intensity on qualitative and quantitattive production of phosphopeptides in yoghurt | 5.14 Altro ministeriale | 2006 | Quarto, Maria; Caira, S; Calabrese, MARIA GRAZIA; DE PASCALE, Sabrina; Vitale, C; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l’approccio metabolomico | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia; Limone, F.; Calabrese, MARIA GRAZIA; Quarto, Maria; Caira, S.; Chianese, Lina | |
Milk protein and their antigenicity | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Caira, S; Calabrese, MARIA GRAZIA; Lilla, S; Vangone, Paolo; Nicolai, MARIA ADALGISA; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Occurrence of genetic polymorphism at the s1-CN locus in Mediterranean water buffalo milk | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, S.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco |