MANZO, NADIA
MANZO, NADIA
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste
2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Frying Performance of High Oleic Oil Enriched in Biophenols during Discontinuos and Prolonged Thermal Treatment
2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; L., Grottaglie; A., Fiore; Fogliano, Vincenzo
Performance of a protein extracted from potatoes for fining of white musts
2016 Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Moio, Luigi
Caratterizzazione mediante GC/MS di oli essenziali per uso alimentare
2014 Naviglio, Daniele; L., Le Grottaglie; M., Vitulano; Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
Comparison of frying performance of olive oil, bi-fractionated palm oil and sunflower oil
2012 Romano, Raffaele; L., LE GROTTAGLIE; Manzo, Nadia; A., Giordano; S., Vitiello; Santini, Antonello
Comparison of the Frying Performance of High Oleic Oils Subjected to Discontinuous and Prolonged Thermal Treatment
2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Laura Le, Grottaglie; Anella, Giordano; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system
2014 G., Esposito; Masucci, Felicia; F., Napolitano; A., Braghieri; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures
2014 Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto
Caratterizzazione della componente organica volatile del vino Catalanesca del Monte Somma IGT
2013 Romano, Raffaele; Le Grottaglie, Laura; Manzo, Nadia; Arena, Massimiliano; Lombardo, Gianluca; Blaiotta, Giuseppe
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua
2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua
2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Evoluzione della furosina nel trattamento termico del latte di bufala
2015 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Pagliuca, Assunta; Romano, Raffaele
Identification of possible markers for traceability of frozen curd in mozzarella di bufala campana PDO cheese
2015 Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese
2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice
2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
The effects of probiotics and prebiotics on the fatty acid profile and conjugated linoleic acid content of fermented cow milk
2015 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Aponte, Maria; Blaiotta, Giuseppe; Romano, Raffaele
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing
2016 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparison of thermal stability of super high oleic and high oleic sunflower oil added with α-tocopherol acetate during prolonged and discontinuous frying process
2016 Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparative Chemical Compositions of Fresh and Stored Vesuvian PDO “Pomodorino Del Piennolo” Tomato and the Ciliegino Variety
2018 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Meca, Giuseppe; Aiello, Alessandra; Marchetti, Nicola; Romano, Raffaele
Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process
2017 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello | |
Frying Performance of High Oleic Oil Enriched in Biophenols during Discontinuos and Prolonged Thermal Treatment | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; L., Grottaglie; A., Fiore; Fogliano, Vincenzo | |
Performance of a protein extracted from potatoes for fining of white musts | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Moio, Luigi | |
Caratterizzazione mediante GC/MS di oli essenziali per uso alimentare | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Naviglio, Daniele; L., Le Grottaglie; M., Vitulano; Manzo, Nadia; Romano, Raffaele | |
Comparison of frying performance of olive oil, bi-fractionated palm oil and sunflower oil | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Romano, Raffaele; L., LE GROTTAGLIE; Manzo, Nadia; A., Giordano; S., Vitiello; Santini, Antonello | |
Comparison of the Frying Performance of High Oleic Oils Subjected to Discontinuous and Prolonged Thermal Treatment | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Laura Le, Grottaglie; Anella, Giordano; Romano, Annalisa; Masi, Paolo | |
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | G., Esposito; Masucci, Felicia; F., Napolitano; A., Braghieri; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio | |
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto | |
Caratterizzazione della componente organica volatile del vino Catalanesca del Monte Somma IGT | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Romano, Raffaele; Le Grottaglie, Laura; Manzo, Nadia; Arena, Massimiliano; Lombardo, Gianluca; Blaiotta, Giuseppe | |
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2015 | Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele | |
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2015 | Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele | |
Evoluzione della furosina nel trattamento termico del latte di bufala | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2015 | Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Pagliuca, Assunta; Romano, Raffaele | |
Identification of possible markers for traceability of frozen curd in mozzarella di bufala campana PDO cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2015 | Manzo, Nadia; Romano, Raffaele | |
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio | |
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele | |
The effects of probiotics and prebiotics on the fatty acid profile and conjugated linoleic acid content of fermented cow milk | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Aponte, Maria; Blaiotta, Giuseppe; Romano, Raffaele | |
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2016 | Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele | |
Comparison of thermal stability of super high oleic and high oleic sunflower oil added with α-tocopherol acetate during prolonged and discontinuous frying process | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2016 | Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele | |
Comparative Chemical Compositions of Fresh and Stored Vesuvian PDO “Pomodorino Del Piennolo” Tomato and the Ciliegino Variety | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Meca, Giuseppe; Aiello, Alessandra; Marchetti, Nicola; Romano, Raffaele | |
Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele |