MANZO, NADIA

MANZO, NADIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.06 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Frying Performance of High Oleic Oil Enriched in Biophenols during Discontinuos and Prolonged Thermal Treatment 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; L., Grottaglie; A., Fiore; Fogliano, Vincenzo
Performance of a protein extracted from potatoes for fining of white musts 1.1 Articolo in rivista 2016 Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Moio, Luigi
Caratterizzazione mediante GC/MS di oli essenziali per uso alimentare 1.1 Articolo in rivista 2014 Naviglio, Daniele; L., Le Grottaglie; M., Vitulano; Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
Comparison of frying performance of olive oil, bi-fractionated palm oil and sunflower oil 1.1 Articolo in rivista 2012 Romano, Raffaele; L., LE GROTTAGLIE; Manzo, Nadia; A., Giordano; S., Vitiello; Santini, Antonello
Comparison of the Frying Performance of High Oleic Oils Subjected to Discontinuous and Prolonged Thermal Treatment 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Laura Le, Grottaglie; Anella, Giordano; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system 1.1 Articolo in rivista 2014 G., Esposito; Masucci, Felicia; F., Napolitano; A., Braghieri; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto
Caratterizzazione della componente organica volatile del vino Catalanesca del Monte Somma IGT 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Raffaele; Le Grottaglie, Laura; Manzo, Nadia; Arena, Massimiliano; Lombardo, Gianluca; Blaiotta, Giuseppe
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Stabilità termo-ossidativa di oli di girasole “alto oleici” nella frittura prolungata e discontinua 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Manzo, Nadia; Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Evoluzione della furosina nel trattamento termico del latte di bufala 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Pagliuca, Assunta; Romano, Raffaele
Identification of possible markers for traceability of frozen curd in mozzarella di bufala campana PDO cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Manzo, Nadia; Romano, Raffaele
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice 1.1 Articolo in rivista 2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
The effects of probiotics and prebiotics on the fatty acid profile and conjugated linoleic acid content of fermented cow milk 1.1 Articolo in rivista 2015 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Aponte, Maria; Blaiotta, Giuseppe; Romano, Raffaele
Application of Precht method (Reg. CE 213/2001) for identification of lactic foreign fats in cream processing 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparison of thermal stability of super high oleic and high oleic sunflower oil added with α-tocopherol acetate during prolonged and discontinuous frying process 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2016 Montefusco, Immacolata; Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele
Comparative Chemical Compositions of Fresh and Stored Vesuvian PDO “Pomodorino Del Piennolo” Tomato and the Ciliegino Variety 1.1 Articolo in rivista 2018 Pizzolongo, Fabiana; Manzo, Nadia; Meca, Giuseppe; Aiello, Alessandra; Marchetti, Nicola; Romano, Raffaele
Using whey proteins to detect the addition of bovine milk fat in buffalo cream destined for the butter-making process 1.1 Articolo in rivista 2017 Manzo, Nadia; Pizzolongo, Fabiana; Montefusco, Immacolata; Romano, Annalisa; Masi, Paolo; Romano, Raffaele