SANTINI, ANTONELLO
SANTINI, ANTONELLO
DIPARTIMENTO DI FARMACIA
Extraction and characterization of sweet natural molecules with reduced caloric action from leaves of Stevia Rebaudiana Bertoni.
2005 Santini, Antonello; Ferracane, Rosalia; Ritieni, Alberto
Complessi Metallici nella Sintesi Peptidica
1991 Lombardi, Angelina; Maglio, O.; Saviano, M.; Benedetti, E.; Pedone, C.; Santini, A.; Isernia, C.; Di Blasio, B.; Pavone, Vincenzo
Annurca apple (M. pumila Miller cv Annurca) as a potential source of nutraceuticals indicated for the metabolic syndrome
2013 Ritieni, Alberto; Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO
Health Properties of Tomato Antioxidants.
2013 Graziani, G.; Santini, Antonello; Ritieni, Alberto
Novel Neuroprotective Formulations Based on St. John’s Wort Extract
2014 Monica, Vazzana; Ana S., Macedo; Santini, Antonello; Caterina, Faggio; Eliana B., Souto
Determination of moisture in powder and lyophilised saffron (Crocussativus L.) by Karl Fischer method
2010 Naviglio, Daniele; Conti, Stefano; Ferrara, Lydia; Santini, Antonello
Synthesis, Biological Activity and Conformational Study of 1,4-Benzoxazine Derivatives as Potassium Channel Modulators
1999 Caliendo, G; Grieco, P; Perissutti, E; Santagada, V; Santini, A; Albrizio, S; Fattorusso, C; Pinto, A; Sorrentino, R
Fusaproliferin, beauvericin and enniatins: occurrence in food - a review
2012 Santini, Antonello; G., Meca; S., Uhlig; Ritieni, Alberto
Descrizione e comparazione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massa tandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi
2008 Santini, Antonello
Il tonno rosso: alimento funzionale.
2014 Santini, Antonello; Novellino, Ettore
Inversion of 310-helix screw sense in a (D-Me)Leu Homotetrapeptide induced by a guest D-(Me)Val residue
1995 Formaggio, F.; Crisma, M.; Toniolo, C.; Benedetti, Ettore; Di Blasio, B.; Saviano, M.; Galdiero, Stefania; Kamphuis, J.; Santini, A.
Descrizione e composizione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massatandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi
2010 Santini, Antonello
Nutraceuticals: An Healthy Bet for the Future
2014 Santini, Antonello
Il contenuto di colesterolo di due uova al giorno non nuoce alla salute di un individuo sano
2007 Naviglio, Daniele; V., Orfeo; M., Cepollaro; Pizzolongo, Fabiana; Santini, Antonello
Natural and synthetic sweet active molecules and their use in foods
2009 Santini, Antonello
Valutazione di un potenziale erbicida naturale estratto da Ruta graveolens: effetti sullo sviluppo vegetativo e sulla produzione di seme di ravanello
2009 Conti, Stefano; Melchionna, Giuseppe; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Caruso, Gianluca
Antioxidant Activity and Quality of Apple Juices and Puree After in vitro Digestion
2014 Santini, Antonello; Romano, Raffaele; Giuseppe, Meca; Assunta, Raiola; Ritieni, Alberto
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste
2014 Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello
Mycotoxins and Food: Fusaproliferin Occurrence and Risk
2013 Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO; Ritieni, Alberto
Studio sul processo di maturazione di fanghi termali nell'isola d'Ischia
2000 Schettino, Oreste; Ferrara, Lydia; Minerva, Antonio; Montesano, Domenico; Santini, Antonello; Balestrieri, Giulio
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Extraction and characterization of sweet natural molecules with reduced caloric action from leaves of Stevia Rebaudiana Bertoni. | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Santini, Antonello; Ferracane, Rosalia; Ritieni, Alberto | |
Complessi Metallici nella Sintesi Peptidica | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1991 | Lombardi, Angelina; Maglio, O.; Saviano, M.; Benedetti, E.; Pedone, C.; Santini, A.; Isernia, C.; Di Blasio, B.; Pavone, Vincenzo | |
Annurca apple (M. pumila Miller cv Annurca) as a potential source of nutraceuticals indicated for the metabolic syndrome | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | Ritieni, Alberto; Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO | |
Health Properties of Tomato Antioxidants. | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2013 | Graziani, G.; Santini, Antonello; Ritieni, Alberto | |
Novel Neuroprotective Formulations Based on St. John’s Wort Extract | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Monica, Vazzana; Ana S., Macedo; Santini, Antonello; Caterina, Faggio; Eliana B., Souto | |
Determination of moisture in powder and lyophilised saffron (Crocussativus L.) by Karl Fischer method | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Naviglio, Daniele; Conti, Stefano; Ferrara, Lydia; Santini, Antonello | |
Synthesis, Biological Activity and Conformational Study of 1,4-Benzoxazine Derivatives as Potassium Channel Modulators | 1.5 Abstract in rivista | 1999 | Caliendo, G; Grieco, P; Perissutti, E; Santagada, V; Santini, A; Albrizio, S; Fattorusso, C; Pinto, A; Sorrentino, R | |
Fusaproliferin, beauvericin and enniatins: occurrence in food - a review | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Santini, Antonello; G., Meca; S., Uhlig; Ritieni, Alberto | |
Descrizione e comparazione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massa tandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2008 | Santini, Antonello | |
Il tonno rosso: alimento funzionale. | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Santini, Antonello; Novellino, Ettore | |
Inversion of 310-helix screw sense in a (D-Me)Leu Homotetrapeptide induced by a guest D-(Me)Val residue | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Formaggio, F.; Crisma, M.; Toniolo, C.; Benedetti, Ettore; Di Blasio, B.; Saviano, M.; Galdiero, Stefania; Kamphuis, J.; Santini, A. | |
Descrizione e composizione dei profili metabolici di diversi ceppi di Alternaria e caratterizzazione quali-quantitativa mediante HPLC e spettrometria di massatandem delle principali tossine prodotte dai suddetti ceppi | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2010 | Santini, Antonello | |
Nutraceuticals: An Healthy Bet for the Future | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Santini, Antonello | |
Il contenuto di colesterolo di due uova al giorno non nuoce alla salute di un individuo sano | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Naviglio, Daniele; V., Orfeo; M., Cepollaro; Pizzolongo, Fabiana; Santini, Antonello | |
Natural and synthetic sweet active molecules and their use in foods | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Santini, Antonello | |
Valutazione di un potenziale erbicida naturale estratto da Ruta graveolens: effetti sullo sviluppo vegetativo e sulla produzione di seme di ravanello | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Conti, Stefano; Melchionna, Giuseppe; Naviglio, Daniele; Santini, Antonello; Caruso, Gianluca | |
Antioxidant Activity and Quality of Apple Juices and Puree After in vitro Digestion | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Santini, Antonello; Romano, Raffaele; Giuseppe, Meca; Assunta, Raiola; Ritieni, Alberto | |
Liquid Carbon Dioxide Use in the Extraction of Extra Virgin Olive Oil From Olive Paste | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Immacolata, Montefusco; Romano, Annalisa; Santini, Antonello | |
Mycotoxins and Food: Fusaproliferin Occurrence and Risk | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Santini, Antonello; Tenore, GIAN CARLO; Ritieni, Alberto | |
Studio sul processo di maturazione di fanghi termali nell'isola d'Ischia | 1.2 Recensione in rivista | 2000 | Schettino, Oreste; Ferrara, Lydia; Minerva, Antonio; Montesano, Domenico; Santini, Antonello; Balestrieri, Giulio |