Atti 44th European High Pressure Research Group International Conference Prague , September 4-8 2006
Inactivation of Listeria innocua in triptic soy broth (T.S.B.) and poultry meat samples by high pressure processing / S., Ferrante; C., Cruz; A., Largetau; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, TERESA ANTONIETTA; G., Demazeau; A. L., Mouffack. - STAMPA. - (2006), pp. 0-0. (Intervento presentato al convegno European High Pressure Research Group International Conference tenutosi a Prague nel September 4-8 2006).
Inactivation of Listeria innocua in triptic soy broth (T.S.B.) and poultry meat samples by high pressure processing .
SANTORO, ADRIANO MICHELE LUIGI;SARLI, TERESA ANTONIETTA;
2006
Abstract
Atti 44th European High Pressure Research Group International Conference Prague , September 4-8 2006File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.