Characterization of Heat-Labile toxin-subunit B from Escherichia coli by liquid chromatography-electrospray ionization-mass spectrometry and matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry / Sospedra, I.; De Simone, C.; Soriano, J. M.; Mañes, J.; Ferranti, Pasquale; Ritieni, Alberto. - In: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY. - ISSN 1873-6351. - 50:11(2012), pp. 3886-3891. [10.1016/j.fct.2012.08.014]

Characterization of Heat-Labile toxin-subunit B from Escherichia coli by liquid chromatography-electrospray ionization-mass spectrometry and matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry

FERRANTI, PASQUALE;RITIENI, ALBERTO
2012

2012
Characterization of Heat-Labile toxin-subunit B from Escherichia coli by liquid chromatography-electrospray ionization-mass spectrometry and matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry / Sospedra, I.; De Simone, C.; Soriano, J. M.; Mañes, J.; Ferranti, Pasquale; Ritieni, Alberto. - In: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY. - ISSN 1873-6351. - 50:11(2012), pp. 3886-3891. [10.1016/j.fct.2012.08.014]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/506772
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 5
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 6
social impact