Effects of a diet naturally rich in polyphenols on lipid composition of postprandial lipoproteins in high cardiometabolic risk individuals: an ancillary analysis of a randomized controlled trial / Della Pepa, G.; Vetrani, C.; Vitale, M.; Bozzetto, L.; Costabile, G.; Cipriano, P.; Mangione, A.; Patti, L.; Riccardi, G.; Rivellese, A. A.; Annuzzi, G.. - In: EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION. - ISSN 0954-3007. - 74:(2020), pp. 183-192. [10.1038/s41430-019-0459-0]
Effects of a diet naturally rich in polyphenols on lipid composition of postprandial lipoproteins in high cardiometabolic risk individuals: an ancillary analysis of a randomized controlled trial
Della Pepa G.Methodology
;Vetrani C.;Vitale M.;Bozzetto L.;Costabile G.;Cipriano P.;Mangione A.;Patti L.;Riccardi G.;Rivellese A. A.;Annuzzi G.
2020
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Della Pepa G. EJCN 2019.pdf
accesso aperto
Descrizione: lavoro originale
Tipologia:
Documento in Post-print
Licenza:
Dominio pubblico
Dimensione
834.24 kB
Formato
Adobe PDF
|
834.24 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.