Unveiling the carbon footprint of True Neapolitan Pizza: paving the way for eco-friendly practices in pizzerias / Moresi, Mauro; Falciano, Aniello; Cimini, Alessio; Masi, Paolo. - In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. - ISSN 1120-1770. - 36:4(2024), pp. 106-119. [10.15586/ijfs.v36i4.2598]
Unveiling the carbon footprint of True Neapolitan Pizza: paving the way for eco-friendly practices in pizzerias
Moresi, Mauro
;Falciano, Aniello;Masi, Paolo
2024
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Unveiling the carbon footprint of True Neapolitan Pizza- paving the way for eco-friendly practices.pdf
accesso aperto
Licenza:
Dominio pubblico
Dimensione
360.15 kB
Formato
Adobe PDF
|
360.15 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.