MASI, PAOLO

MASI, PAOLO  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Transglutaminase-catalyzed preparation of chitosan-ovalbumin films 1.1 Articolo in rivista 2007 DI PIERRO, Prospero; Chico, B; Villalonga, R; Mariniello, Loredana; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Mathematical Modelling of Dough Development during Fermentation Process 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Marino, Marina; Masi, Paolo
Thermomechanical analysis of gluten-starch-water mixtures. Influence of testing conditions and composition 1.1 Articolo in rivista 1990 Cavella, Silvana; Piazza, L.; Masi, Paolo
Shelf life extension of durum wheat bread 1.1 Articolo in rivista 2003 DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents 1.1 Articolo in rivista 1998 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M.
On the objective measurement of the streatchability of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 1992 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala 1.1 Articolo in rivista 1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta 1.1 Articolo in rivista 2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination 1.1 Articolo in rivista 1994 Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Evaluation objective de la filabilitè des fromage à páte filée 1.1 Articolo in rivista 1993 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Panel per la valutazione sensoriale di paste alimentari fresche 1.1 Articolo in rivista 2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Composizione dello spazio di testa e cinetica di raffermamento del pane 1.1 Articolo in rivista 2002 Cavella, Silvana; Combattente, L.; Iaccarino, T.; Masi, Paolo
Incorporation of whey proteins into cheese curd by using transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2003 Cozzolino, A.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements 1.1 Articolo in rivista 2008 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali 1.1 Articolo in rivista 2006 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Valorization of traditional foods: The case of Provolone del Monaco cheese 1.1 Articolo in rivista 2005 DI MONACO, Rossella; S., DI MARZO; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of modified atmosphere packaging on the chilled shelf-life of gutted farmed bass (Dicentrarchus labrax) 1.1 Articolo in rivista 2006 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Influence of information on origin and technology on the consumer response: The case of soppressata salami. 1.1 Articolo in rivista 2006 T., Iaccarino; DI MONACO, Rossella; A., Mincione; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Shelf-life of Brassica rapa L. var. silvestris in protective atmosphere packaging. 1.1 Articolo in rivista 2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; Langella, A.; Romano, A.; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Physiological responses of Honey dew melons to 1-methylcyclopropene treatments 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; Langella, A.; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo; Serek, M.