MASI, PAOLO
MASI, PAOLO
Transglutaminase-catalyzed preparation of chitosan-ovalbumin films
2007 DI PIERRO, Prospero; Chico, B; Villalonga, R; Mariniello, Loredana; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Mathematical Modelling of Dough Development during Fermentation Process
2004 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Marino, Marina; Masi, Paolo
Thermomechanical analysis of gluten-starch-water mixtures. Influence of testing conditions and composition
1990 Cavella, Silvana; Piazza, L.; Masi, Paolo
Shelf life extension of durum wheat bread
2003 DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents
1998 Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M.
On the objective measurement of the streatchability of mozzarella cheese
1992 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala
1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination
1994 Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Evaluation objective de la filabilitè des fromage à páte filée
1993 Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo
Panel per la valutazione sensoriale di paste alimentari fresche
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Composizione dello spazio di testa e cinetica di raffermamento del pane
2002 Cavella, Silvana; Combattente, L.; Iaccarino, T.; Masi, Paolo
Incorporation of whey proteins into cheese curd by using transglutaminase
2003 Cozzolino, A.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements
2008 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali
2006 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Valorization of traditional foods: The case of Provolone del Monaco cheese
2005 DI MONACO, Rossella; S., DI MARZO; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of modified atmosphere packaging on the chilled shelf-life of gutted farmed bass (Dicentrarchus labrax)
2006 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Influence of information on origin and technology on the consumer response: The case of soppressata salami.
2006 T., Iaccarino; DI MONACO, Rossella; A., Mincione; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Shelf-life of Brassica rapa L. var. silvestris in protective atmosphere packaging.
2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; Langella, A.; Romano, A.; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Physiological responses of Honey dew melons to 1-methylcyclopropene treatments
2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; Langella, A.; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo; Serek, M.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Transglutaminase-catalyzed preparation of chitosan-ovalbumin films | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DI PIERRO, Prospero; Chico, B; Villalonga, R; Mariniello, Loredana; Masi, Paolo; Porta, Raffaele | |
Mathematical Modelling of Dough Development during Fermentation Process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Marino, Marina; Masi, Paolo | |
Thermomechanical analysis of gluten-starch-water mixtures. Influence of testing conditions and composition | 1.1 Articolo in rivista | 1990 | Cavella, Silvana; Piazza, L.; Masi, Paolo | |
Shelf life extension of durum wheat bread | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DEL NOBILE, M. A.; Martoriello, T.; Cavella, Silvana; Giudici, P.; Masi, Paolo | |
Characterization of dynamic viscoelastic behaviour of wheat flour doughs at different moisture contents | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | Masi, Paolo; Cavella, Silvana; Sepe, M. | |
On the objective measurement of the streatchability of mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo | |
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Scudiero, A.; Cappuccio, U.; Chemin, S.; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Biological validation of mathematical modeling of the thermal processing of particulate foods: the influence of heat transfer coefficient determination | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Cacace, D.; Palmieri, L.; Pirone, G.; Dipollina, G.; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
Evaluation objective de la filabilitè des fromage à páte filée | 1.1 Articolo in rivista | 1993 | Cavella, Silvana; Chemin, S.; Masi, Paolo | |
Panel per la valutazione sensoriale di paste alimentari fresche | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Composizione dello spazio di testa e cinetica di raffermamento del pane | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Cavella, Silvana; Combattente, L.; Iaccarino, T.; Masi, Paolo | |
Incorporation of whey proteins into cheese curd by using transglutaminase | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Cozzolino, A.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; Porta, Raffaele | |
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Valorization of traditional foods: The case of Provolone del Monaco cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | DI MONACO, Rossella; S., DI MARZO; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Influence of modified atmosphere packaging on the chilled shelf-life of gutted farmed bass (Dicentrarchus labrax) | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Influence of information on origin and technology on the consumer response: The case of soppressata salami. | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | T., Iaccarino; DI MONACO, Rossella; A., Mincione; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Shelf-life of Brassica rapa L. var. silvestris in protective atmosphere packaging. | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; Langella, A.; Romano, A.; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo | |
Physiological responses of Honey dew melons to 1-methylcyclopropene treatments | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; Langella, A.; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo; Serek, M. |