MASI, PAOLO
MASI, PAOLO
Caratterizzazione delle proprietà che regolano il trasporto del vapor d’acqua attraverso film di nylon degradabile per l’imballaggio alimentare.
1998 Mensitieri, Giuseppe; Del Nobile, M. A.; Huang, S. J.; Masi, Paolo
The influence of testing conditions on the compression behaviour of the cheese
1988 Masi, Paolo; Acierno, D.
Influenza del trattamento di metallizzazione sulla permeabilità di film polimerici per imballaggio alimentare
1998 Del Nobile, M. A.; Mensitieri, Giuseppe; Mensitieri, M.; Masi, Paolo
Valutazione della shelf-life di Brassica oleracea var. italica confezionato in atmosfera protettiva.
2004 Langella, A.; Masi, Paolo
On the effects of inulin on dough rheology and breadmaking performance
2006 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Preservation and protective atmosphere influences in fresh cut broccoli
2011 Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain
2008 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends
2007 R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri
Criteri di progettazione di un imballaggio per alimenti: il caso delle potato chips
2000 Del Nobile, M. A.; Aldi, A.; Nicolais, L.; Masi, Paolo
The functional role of lipids on the structure development of bakery products
2004 Mincione, B.; Masi, Paolo
Determinazione della shelf-life della mela Annurca di IV gamma mediante metodo di Weibull
2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse
2003 Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo
Analisi delle interazioni tra solidi nella distribuzione dei tempi di residenza nel processamentoasettico
2009 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo
Texture of semisolid foods and its relationship with microstructural, rheological and thermal properties
2006 T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva
2009 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione sensoriale di salumi del mezzogiorno
2002 Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Pessina, R.; Masi, Paolo
An examination of the compressive deformation behaviour of cheeses and its relationship with their water, fat and solids-not-fat content
1997 Masi, Paolo; Sepe, M.; Cavella, Silvana
Relating sensory spreadability with rheological measurements of semi-solid foods
2004 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta
2000 Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo
Rheological characterization of proteins fermentation kinetics
2003 Cavella, Silvana; Ranieri, V.; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Caratterizzazione delle proprietà che regolano il trasporto del vapor d’acqua attraverso film di nylon degradabile per l’imballaggio alimentare. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1998 | Mensitieri, Giuseppe; Del Nobile, M. A.; Huang, S. J.; Masi, Paolo | |
The influence of testing conditions on the compression behaviour of the cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1988 | Masi, Paolo; Acierno, D. | |
Influenza del trattamento di metallizzazione sulla permeabilità di film polimerici per imballaggio alimentare | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1998 | Del Nobile, M. A.; Mensitieri, Giuseppe; Mensitieri, M.; Masi, Paolo | |
Valutazione della shelf-life di Brassica oleracea var. italica confezionato in atmosfera protettiva. | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Langella, A.; Masi, Paolo | |
On the effects of inulin on dough rheology and breadmaking performance | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo | |
Preservation and protective atmosphere influences in fresh cut broccoli | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle | |
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri | |
Criteri di progettazione di un imballaggio per alimenti: il caso delle potato chips | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Del Nobile, M. A.; Aldi, A.; Nicolais, L.; Masi, Paolo | |
The functional role of lipids on the structure development of bakery products | 8.10 Tesi di Dottorato | 2004 | Mincione, B.; Masi, Paolo | |
Determinazione della shelf-life della mela Annurca di IV gamma mediante metodo di Weibull | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
A linear model for optimal management strategy in a food warehouse | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Cavella, Silvana; DE ROSA, T; Giannino, Francesco; Marino, Marina; Masi, Paolo; Toraldo, Gerardo | |
Analisi delle interazioni tra solidi nella distribuzione dei tempi di residenza nel processamentoasettico | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo | |
Texture of semisolid foods and its relationship with microstructural, rheological and thermal properties | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | T., Giancone; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione sensoriale di salumi del mezzogiorno | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Pessina, R.; Masi, Paolo | |
An examination of the compressive deformation behaviour of cheeses and its relationship with their water, fat and solids-not-fat content | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1997 | Masi, Paolo; Sepe, M.; Cavella, Silvana | |
Relating sensory spreadability with rheological measurements of semi-solid foods | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione di un impianto da laboratorio per la produzione di pasta | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Cavella, Silvana; Buonocore, G.; Massera, M.; Masi, Paolo | |
Rheological characterization of proteins fermentation kinetics | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Cavella, Silvana; Ranieri, V.; Masi, Paolo |