DINI, IRENE
DINI, IRENE
DIPARTIMENTO DI FARMACIA
Tossine delle Piante
2004 Dini, Antonio; Dini, Irene
Phenolic constituents of kancolla seeds
2004 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
Studies on the Constituents of Chenopodium quinoa Seeds: Isolation and Characterization of New Triterpene Saponins
2001 Dini, Irene; Schettino, Oreste; Simioli, T; Dini, Antonio
Physiological and pharmacological properties of an endogenous sodium pump inhibitor
1997 V., Calderaro; R., Steffanini; M. G., Matera; C., Vacca; Dini, Irene; F., Rossi
Isoflavonoids from Lupinus mutabilis
1998 Dini, Irene; Schettino, Oreste; Dini, Antonio
Oleanane Saponins in “Kancolla”, a Sweet Variety of Chenopodium quinoa
2002 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
Glucosinolates from Maca (Lepidium meyenii)
2002 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
Partecipazione Consiglio scientifico CIRANAD (Centro Interuniversitario Per Ricerche Su Alimenti Nutrizione Ed Apparato Digerente)
2013 Dini, Irene
Partecipazione Consiglio Direttivo CIRANAD (Centro Interuniversitario Per Ricerche Su Alimenti Nutrizione Ed Apparato Digerente)
2012 Dini, Irene
Partecipazione Consiglio Direttivo CIRANAD (Centro Interuniversitario Per Ricerche Su Alimenti Nutrizione Ed Apparato Digerente)
2014 Dini, Irene
Fattori nutrizionali ed antinutrizionali contenuti nei semi di cipolla rossa di Tropea, una pianta tradizionale della Calabria presentato in occasione del XII Congresso Italo-Latinoamericano di etnomedicina “Nuno ‘Alvares Pereira” Rio de Janeiro 8-12 settembre 2003 autori: I. Dini, G.C. Tenore e A. Dini
2003 Dini, Irene
Valorizzazione di piante alimentari dal Nuovo MondoAutori : I.Dini, O. Schettino e A. Dini
1998 Dini, Irene
Gallic Acid as Sources to use for Increasing Functional Properties of Food Product Content in hardcover edited collection (by selected invitation only) on Gallic Acid: Natural Occurrences, Antioxidant Properties and Health Implications
2013 Dini, Irene
Caratterizzazione nutrizionale e ricerca di componenti che possono determinare reazioni avverse nei semi di Kancolla
2003 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
“Isolamento e caratterizzazione di componenti minori della Quinoa (Chenopodium quinoa Willd)”
2000 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
INDAGINE FITOCHIMICA E PROPRIETÀ ANTIOSSIDANTI DEI TUBERI DI CAMOTE (IPOMOEA BATATAS)
2008 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
Antioxidant compound contents and antioxidant activity before and after cooking in sweet and bitter Chenopodium quinoa seeds
2010 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio
Red Onion (Allium caepaL. var. tropeana) Seeds: Nutritional and Functional Properties
2011 Dini, Irene
A rapid and sensitive fluorimetric assay to detect PAF-acetylhidrolase activity in biological samples
1993 M. L., Balestrieri; E., Iorio; Dini, Irene; A., Giovane; C. B. a. l. e. s. t. r. i. e. r., I.
S-Alkenyl cysteine sulfoxide and its antioxidant properties from Allium cepa var. tropeana (red onion) seeds.
2008 Dini, Irene; Tenore, GIAN CARLO; Dini, Antonio