BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids.
2007 Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Genetic characterization of Calabrese and Casertana pig ancient autochthonous genetic types (AAGT) at CRC locus
2007 D., Matassino; N., Castellano; C., Incoronato; M., Occidente; L., Ricciardi; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour.
1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Genomica e proteomica funzionali
2007 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI LUCCIA, A.; Incoronato, C.; Inglese, F.; Marletta, D.; Occidente, M.; Roncada, P.
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello
2004 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D.
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici
1985 Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A.
Il suino Calabrese per la produzione del salame Napoli con diversi tipi di zuccheri. III. Alcune caratteristiche colorimetriche
1996 Grasso, Fernando; Barone, C. M. A.; Cappuccio, A.; Colatruglio, P.; Lucia, R.; Zullo, A.; Matassino, D.
Proteomics as tool for characterization of meat products:"Fiocco sannita". Preliminary results
2005 Matassino, D; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Faccia, M; Inglese, F; Picariello, G; Trani, A; Di, Luccia
Use of weaning concentrate in the feeding suckling kids: effects on meat quality
2006 Todaro, M; Corrao, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Alicata, M. L.; Schinelli, R; Giaccone, P.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Gonadal maturation of Mytilus galloprovincialis in a pilot recirculating aquaculture system
2011 DEL PRETE, F.; Silvestri, F.; Vitiello, V.; Langellotti, A. L.; Rinna, Francesca; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni
Sperm motility of three Mediterranean bivalve molluscs
2011 DEL PRETE, F.; Silvestri, F.; Rinna, F.; Vitiello, V.; Langellotti, A. L.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni
Accrescimento di Mytilus galloprovincialis mediante alimentazione con microalghe generate da refluiGrowth of Mytilus galloprovincialis through feeding based on wastewater-cultivated microalgae
2011 DEL PRETE, F.; Langellotti, A. L.; Vitiello, V.; Silvestri, F.; Rinna, Francesca; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni
Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants
2008 Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana
2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D.
Interconversione fra tipi di fibra muscolare e qualità della carne
1997 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
| Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|---|
| Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
| Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Matassino, D; Consolante, Dario; Inglese, F; Zullo, Antonio; DI LUCCIA, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Genetic characterization of Calabrese and Casertana pig ancient autochthonous genetic types (AAGT) at CRC locus | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | D., Matassino; N., Castellano; C., Incoronato; M., Occidente; L., Ricciardi; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
| Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Genomica e proteomica funzionali | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI LUCCIA, A.; Incoronato, C.; Inglese, F.; Marletta, D.; Occidente, M.; Roncada, P. | |
| Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
| Alcune caratteristiche qualitative della carne di vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici | 1.1 Articolo in rivista | 1985 | Matassino, D.; Cosentino, E.; Girolami, A.; Barone, C. M. A.; Colatruglio, P.; Grasso, Fernando; Ramunno, L.; Zullo, A. | |
| Il suino Calabrese per la produzione del salame Napoli con diversi tipi di zuccheri. III. Alcune caratteristiche colorimetriche | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1996 | Grasso, Fernando; Barone, C. M. A.; Cappuccio, A.; Colatruglio, P.; Lucia, R.; Zullo, A.; Matassino, D. | |
| Proteomics as tool for characterization of meat products:"Fiocco sannita". Preliminary results | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Matassino, D; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Faccia, M; Inglese, F; Picariello, G; Trani, A; Di, Luccia | |
| Use of weaning concentrate in the feeding suckling kids: effects on meat quality | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Todaro, M; Corrao, A; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Alicata, M. L.; Schinelli, R; Giaccone, P. | |
| Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
| Gonadal maturation of Mytilus galloprovincialis in a pilot recirculating aquaculture system | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | DEL PRETE, F.; Silvestri, F.; Vitiello, V.; Langellotti, A. L.; Rinna, Francesca; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni | |
| Sperm motility of three Mediterranean bivalve molluscs | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | DEL PRETE, F.; Silvestri, F.; Rinna, F.; Vitiello, V.; Langellotti, A. L.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni | |
| Accrescimento di Mytilus galloprovincialis mediante alimentazione con microalghe generate da refluiGrowth of Mytilus galloprovincialis through feeding based on wastewater-cultivated microalgae | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | DEL PRETE, F.; Langellotti, A. L.; Vitiello, V.; Silvestri, F.; Rinna, Francesca; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Sansone, Giovanni | |
| Typification of Laticauda genetic type and Bagnolese ancient autochthonous genetic type for beta-lactoglobulin A and B variants and alfa s1- casein A and D variants | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Matassino, D.; Castellano, N.; De Matteis, L.; Occidente, M.; Pane, F.; Pasquariello, R.; Incoronato, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
| Lunghezza dell'intestino tenue e del crasso nel tipo genetico suino Casertana | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Gigante, G.; Grasso, M.; Matassino, D. | |
| Interconversione fra tipi di fibra muscolare e qualità della carne | 1.1 Articolo in rivista | 1997 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA |