SARNO, ELEONORA
SARNO, ELEONORA
DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA E PRODUZIONI ANIMALI
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region
2012 Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; DI PALO, Rossella; Costanzo, Nicola
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare
2011 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
DECONTAMINAZIONE MEDIANTE OZONO DI CARCASSEDI POLLO REFRIGERATE
2011 Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Ferrante, Salvatore; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Decontaminazione mediante ozono di carcasse di pollo
2011 Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; N., Costanzo; S., Ferrante; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus
2014 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological Quality of Carcasses from Healthy Slaughtered Ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy
2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Serological and Molecular Investigation of Swine Hepatitis E Virus in Pigs Raised in Southern Italy
2015 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Peretti, Vincenzo; Ciambrone, Lucia; Casalinuovo, Francesco; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern Italy
2014 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Quaranta, V.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Stephan, R.
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures
2015 Costanzo, N.; Santoro, A. M. L.; Sarno, E.; Di Loria, A.; Grembiale, R. D.; Britti, D.; Capuano, F.
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen
2013 Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Costanzo, Nicola
Food storage temperatures monitored at retail
2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Ferrante, ; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in the Calabria region, Italy
2013 Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Torchia, D; Foglia, ; Cordua, L.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; DI PALO, Rossella; Costanzo, Nicola | |
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
DECONTAMINAZIONE MEDIANTE OZONO DI CARCASSEDI POLLO REFRIGERATE | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Ferrante, Salvatore; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Decontaminazione mediante ozono di carcasse di pollo | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2011 | Cortesi, MARIA LUISA; Sarno, Eleonora; N., Costanzo; S., Ferrante; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Microbiological Quality of Carcasses from Healthy Slaughtered Ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Serological and Molecular Investigation of Swine Hepatitis E Virus in Pigs Raised in Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Peretti, Vincenzo; Ciambrone, Lucia; Casalinuovo, Francesco; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; Quaranta, V.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Stephan, R. | |
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Costanzo, N.; Santoro, A. M. L.; Sarno, E.; Di Loria, A.; Grembiale, R. D.; Britti, D.; Capuano, F. | |
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Costanzo, Nicola | |
Food storage temperatures monitored at retail | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Ferrante, ; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in the Calabria region, Italy | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Costanzo, Nicola; Sarno, Eleonora; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Torchia, D; Foglia, ; Cordua, L. |