DI PIERRO, PROSPERO

DI PIERRO, PROSPERO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 128 (tempo di esecuzione: 0.048 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Transglutaminase-catalyzed preparation of chitosan-ovalbumin films 1.1 Articolo in rivista 2007 DI PIERRO, Prospero; Chico, B; Villalonga, R; Mariniello, Loredana; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Incorporation of whey proteins into cheese curd by using transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2003 Cozzolino, A.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Putrescine-polysaccharide conjugate as transglutaminase substrates and their possible use in producing crosslinked films 1.1 Articolo in rivista 2010 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Villalonga, R.; Chico, B.; Porta, Raffaele
Use of microbial transglutaminase in different sector of food industry: edible films, dairy products and stabilized proteases 1.5 Abstract in rivista 2002 Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A.; Masi, Paolo; Villalonga, R.; Porta, Raffaele
DNA polymorphism to caracterize cultivars of food interest 1.5 Abstract in rivista 1999 Mariniello, Loredana; Sommella, M. G.; DI PIERRO, Prospero; Criscuolo, F.; Porta, Raffaele
functional implication of human tissue transglutaminase in the modulation of signal trasduction via G-protein 1.5 Abstract in rivista 1996 Gentile, V.; Porta, Raffaele; Caputo, I.; DI PIERRO, Prospero; Valente, F.; Chiosi, E.; Spina, A.; Pezone, R.; Illiano, G.
Preparacion enzimatica de filmes biodegradables de quitosana y proteina del suero de la leche 1.5 Abstract in rivista 2004 Chico, B.; DI PIERRO, Prospero; Villalonga, R.; Mariniello, Loredana; Damiano, A. E.; Porta, Raffaele
Edible coating as packaging strategy to extend the shelf-life of fresh-cut fruits and vegetables 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Recent research developments in food biotechnology. Enzyme as additives or processing aids 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici 2008 Porta, Raffaele; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana
Transglutaminase crosslinked pectin and chitosan-based edible films: a review 1.1 Articolo in rivista 2011 Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films 1.1 Articolo in rivista 2011 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; Veneruso, A.
Transglutaminase-induced chemical and rheological properties of cheese 1.1 Articolo in rivista 2010 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Chianese, Lina; Porta, Raffaele
Swelling, mechanical and barrier properties of albedo-based films prepared in the presence of phaseolin crosslinked or not by transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2010 Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Human-immunodeficiency-virus transmembrane glycoprotein gp41 is an amino acceptor and donor substrate for transglutaminase in vitro. 1.1 Articolo in rivista 1993 Mariniello, Loredana; Esposito, C; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A; Pucci, Pietro; Porta, Raffaele
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Standardizzazione per via enzimatica del grado di esterificazione della componente pectica di fragoline di bosco da utilizzare nella produzione di confetture 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati 2009 DI PIERRO, Prospero
Swelling e proprietà di rilascio di film edibili costituiti da purea di frutta e proteine della soia reticolate e non dall'enzima transglutaminasi 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Porta, Raffaele; A., Magliulo; DI PIERRO, Prospero
Uso dell'enzima transglutaminsi come adiuvante tecnologico per la valorizzazione della componente proteica del siero refluo dalle industrie casearie 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 M., Fenderico; B., Costabile; DI PIERRO, Prospero
Proprietà barriera e meccaniche di film edibili a base di "whey protein isolate" e pectine preparati in presenza di trensglutaminasi 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Fenderico, M.; Porta, Raffaele