SACCHI, RAFFAELE
SACCHI, RAFFAELE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Proton NMR of fish oils and lipids
2008 Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying
2001 Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Frying in seed oils enriched with vitamins E and B6
2010 Savarese, M; De Marco, E; Falco, S; Sacchi, Raffaele
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil,
2007 Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele
Sensory profile pf PDO Mozzarella di Bufala cheese
2007 Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Oxidation of fish lipids during thermal stress as studied by 13C nuclear magnetic resonance spectroscopy
1998 I., Medina; Sacchi, Raffaele; Giudicianni, Italo; S., Aubourg
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO
2014 Paduano, Antonello; S., Erra; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo
2014 Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro; Cascone, Pasquale; Guerrieri, Emilio; Rao, Rosa; Sacchi, Raffaele
Could halophilic archaea improve the traditional salted anchovies (Engraulis encrasicholus L) manufacture?
2008 Aponte, Maria; Ventorino, V.; Blaiotta, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Moschetti, Giancarlo
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage
2005 Sacchi, Raffaele; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Romano, Raffaele; Chianese, Lina
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy"
2014 Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Savarese, Maria; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs
2014 Russo, Filippo; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA)
2014 Paduano, Antonello; M., Lisi; D., Mandarello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil.
2013 Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DE MARCO, Elena; Sacchi, Raffaele
genetic diversity IN 20 typical olive varieties FROM Campania (Italy) and ITS relationship with the olive oil profile
2013 Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Corrado, Giandomenico; Sacchi, Raffaele; Rao, Rosa
Hydroxytyrosol, a phenolic compound from virgin olive oil, prevents macrophage activation.
2005 Maiuri, MARIA CHIARA; DE STEFANO, Daniela; DI MEGLIO, P; Irace, Carlo; Savarese, M; Sacchi, Raffaele; Cinelli, Mariapia; Carnuccio, Rosa
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy
2006 Sacchi, Raffaele; Falcigno, Lucia; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; DE GIULIO, B.; Addeo, Francesco; Paolillo, Livio
Caratterizzazione di oli di oliva di varietà calabresi.
2013 DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Robertiello, R; Sacchi, Raffaele
Application of "magnetic tongue" to the sensory evaluation of extra virgin olive oil
2013 Lauri, Ilaria; Pagano, Bruno; Malmendal, A.; Sacchi, Raffaele; Novellino, Ettore; Randazzo, Antonio
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva
2011 Sacchi, Raffaele; G., Stile; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Pomarici, Eugenio
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Proton NMR of fish oils and lipids | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2008 | Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio | |
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Frying in seed oils enriched with vitamins E and B6 | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2010 | Savarese, M; De Marco, E; Falco, S; Sacchi, Raffaele | |
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil, | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele | |
Sensory profile pf PDO Mozzarella di Bufala cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina | |
Oxidation of fish lipids during thermal stress as studied by 13C nuclear magnetic resonance spectroscopy | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | I., Medina; Sacchi, Raffaele; Giudicianni, Italo; S., Aubourg | |
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Paduano, Antonello; S., Erra; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele | |
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro; Cascone, Pasquale; Guerrieri, Emilio; Rao, Rosa; Sacchi, Raffaele | |
Could halophilic archaea improve the traditional salted anchovies (Engraulis encrasicholus L) manufacture? | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Aponte, Maria; Ventorino, V.; Blaiotta, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Moschetti, Giancarlo | |
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Sacchi, Raffaele; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Romano, Raffaele; Chianese, Lina | |
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2014 | Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Savarese, Maria; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo | |
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Russo, Filippo; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Paduano, Antonello; M., Lisi; D., Mandarello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele | |
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DE MARCO, Elena; Sacchi, Raffaele | |
genetic diversity IN 20 typical olive varieties FROM Campania (Italy) and ITS relationship with the olive oil profile | 4.3 Poster | 2013 | Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Corrado, Giandomenico; Sacchi, Raffaele; Rao, Rosa | |
Hydroxytyrosol, a phenolic compound from virgin olive oil, prevents macrophage activation. | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Maiuri, MARIA CHIARA; DE STEFANO, Daniela; DI MEGLIO, P; Irace, Carlo; Savarese, M; Sacchi, Raffaele; Cinelli, Mariapia; Carnuccio, Rosa | |
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Sacchi, Raffaele; Falcigno, Lucia; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; DE GIULIO, B.; Addeo, Francesco; Paolillo, Livio | |
Caratterizzazione di oli di oliva di varietà calabresi. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Robertiello, R; Sacchi, Raffaele | |
Application of "magnetic tongue" to the sensory evaluation of extra virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Lauri, Ilaria; Pagano, Bruno; Malmendal, A.; Sacchi, Raffaele; Novellino, Ettore; Randazzo, Antonio | |
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Sacchi, Raffaele; G., Stile; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Pomarici, Eugenio |