SACCHI, RAFFAELE

SACCHI, RAFFAELE  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Proton NMR of fish oils and lipids 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2008 Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Frying in seed oils enriched with vitamins E and B6 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2010 Savarese, M; De Marco, E; Falco, S; Sacchi, Raffaele
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil, 1.1 Articolo in rivista 2007 Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele
Sensory profile pf PDO Mozzarella di Bufala cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Pizzolongo, Fabiana; Quarto, Maria; Nasi, Antonella; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Oxidation of fish lipids during thermal stress as studied by 13C nuclear magnetic resonance spectroscopy 1.1 Articolo in rivista 1998 I., Medina; Sacchi, Raffaele; Giudicianni, Italo; S., Aubourg
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Paduano, Antonello; S., Erra; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro; Cascone, Pasquale; Guerrieri, Emilio; Rao, Rosa; Sacchi, Raffaele
Could halophilic archaea improve the traditional salted anchovies (Engraulis encrasicholus L) manufacture? 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Aponte, Maria; Ventorino, V.; Blaiotta, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Moschetti, Giancarlo
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Sacchi, Raffaele; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Romano, Raffaele; Chianese, Lina
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2014 Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Savarese, Maria; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs 1.1 Articolo in rivista 2014 Russo, Filippo; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Paduano, Antonello; M., Lisi; D., Mandarello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2013 Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DE MARCO, Elena; Sacchi, Raffaele
genetic diversity IN 20 typical olive varieties FROM Campania (Italy) and ITS relationship with the olive oil profile 4.3 Poster 2013 Grasso, Filomena; Paduano, Antonello; Corrado, Giandomenico; Sacchi, Raffaele; Rao, Rosa
Hydroxytyrosol, a phenolic compound from virgin olive oil, prevents macrophage activation. 1.1 Articolo in rivista 2005 Maiuri, MARIA CHIARA; DE STEFANO, Daniela; DI MEGLIO, P; Irace, Carlo; Savarese, M; Sacchi, Raffaele; Cinelli, Mariapia; Carnuccio, Rosa
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 1.1 Articolo in rivista 2006 Sacchi, Raffaele; Falcigno, Lucia; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; DE GIULIO, B.; Addeo, Francesco; Paolillo, Livio
Caratterizzazione di oli di oliva di varietà calabresi. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2013 DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Robertiello, R; Sacchi, Raffaele
Application of "magnetic tongue" to the sensory evaluation of extra virgin olive oil 1.1 Articolo in rivista 2013 Lauri, Ilaria; Pagano, Bruno; Malmendal, A.; Sacchi, Raffaele; Novellino, Ettore; Randazzo, Antonio
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Sacchi, Raffaele; G., Stile; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Pomarici, Eugenio