SACCHI, RAFFAELE
SACCHI, RAFFAELE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
A high field 1H-NMR study of minor components in virgin olive oils
1996 Sacchi, Raffaele; M., Patumi; G., Fontanazza; P., Barone; P., Fiordiponti
Effect of packing media on then oxidation of canned tuna lipids. Antioxidant effectiveness of extra virgin olive oil
1998 I., Medina; Sacchi, Raffaele; L., Biondi; S., Aubourg; Paolillo, Livio
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo
Bioactive compounds from plants useful as antioxidant additives for preserving fatty fish foods
2001 I., Medina; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; A., Battaglia; M. J., Gonzales; Sacchi, Raffaele; J. M., Gallardo
L'olio della provincia di Caserta
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio dell'Irpinia
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio del Sannio
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying
2001 Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS.
2007 Picariello, G; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco
Influence of packaging geometry and material properties on the oxidation kinetic of bottled virgin olive oil
2003 A. M., DEL NOBILE; S., Bove; E., LA NOTTE; Sacchi, Raffaele
Proton NMR of fish oils and lipids
2008 Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY).
2006 DI VAIO, Claudio; DUMELLA DE ROSA, Margherita; Marra, LUIGI DOMENICO; Ambrosino, MARIA LUISA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
NMR for food quality and traceabilty
2007 Sacchi, Raffaele; Paolillo, Livio
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering.
2004 Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Adamo, R.; Romano, Annalisa; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Relationship between Virgin Olive Oil Phenolic Compounds and Acrylamide Formation in Fried Crisps
2008 A., Napolitano; F., Morales F; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo
Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell???ossidazione in alimenti lipidici
2007 Sacchi, Raffaele
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E
2007 Cascone, A.; Paduano, Antonello; Battimo, I.; Romano, Raffaele; Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters
2007 DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Phytochemicals in Mediterranean Diet: the Interaction between tomato and olive oil bioactive compounds
2007 R., Pernice; Vitaglione, Paola; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo
Volatile compounds as botanical markers of honey.
2011 Aronne, Giovanna; Giovanetti, M.; DE MICCO, Veronica; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A high field 1H-NMR study of minor components in virgin olive oils | 1.1 Articolo in rivista | 1996 | Sacchi, Raffaele; M., Patumi; G., Fontanazza; P., Barone; P., Fiordiponti | |
Effect of packing media on then oxidation of canned tuna lipids. Antioxidant effectiveness of extra virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | I., Medina; Sacchi, Raffaele; L., Biondi; S., Aubourg; Paolillo, Livio | |
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; Ambrosino, MARIA LUISA; Sacchi, Raffaele; Masi, Paolo | |
Bioactive compounds from plants useful as antioxidant additives for preserving fatty fish foods | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | I., Medina; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; A., Battaglia; M. J., Gonzales; Sacchi, Raffaele; J. M., Gallardo | |
L'olio della provincia di Caserta | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
L'olio dell'Irpinia | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
L'olio del Sannio | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
One-step characterization of triacylglycerols from animal fat by MALDI-TOF MS. | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Picariello, G; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco | |
Influence of packaging geometry and material properties on the oxidation kinetic of bottled virgin olive oil | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | A. M., DEL NOBILE; S., Bove; E., LA NOTTE; Sacchi, Raffaele | |
Proton NMR of fish oils and lipids | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2008 | Sacchi, Raffaele; M., Savarese; Falcigno, Lucia; I., Giudicianni; Paolillo, Livio | |
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY). | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | DI VAIO, Claudio; DUMELLA DE ROSA, Margherita; Marra, LUIGI DOMENICO; Ambrosino, MARIA LUISA; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
NMR for food quality and traceabilty | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Sacchi, Raffaele; Paolillo, Livio | |
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Adamo, R.; Romano, Annalisa; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Relationship between Virgin Olive Oil Phenolic Compounds and Acrylamide Formation in Fried Crisps | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | A., Napolitano; F., Morales F; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo | |
Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell???ossidazione in alimenti lipidici | 8.10 Tesi di Dottorato | 2007 | Sacchi, Raffaele | |
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Cascone, A.; Paduano, Antonello; Battimo, I.; Romano, Raffaele; Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina | |
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Phytochemicals in Mediterranean Diet: the Interaction between tomato and olive oil bioactive compounds | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | R., Pernice; Vitaglione, Paola; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo | |
Volatile compounds as botanical markers of honey. | 1.5 Abstract in rivista | 2011 | Aronne, Giovanna; Giovanetti, M.; DE MICCO, Veronica; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele |