Isolation and characterization of wild “terroiristes” yeasts to be used in southern Italy wine fermentation / Chiurazzi, M.; Ventorino, V.; Aponte, Maria; Francesca, N.; Mauriello, Gianluigi; Blaiotta, Giuseppe; Moschetti, Giancarlo. - STAMPA. - (2007), pp. 115-115. (Intervento presentato al convegno Issy 26 tenutosi a Sorrento nel 3-7-giugno 2007).

Isolation and characterization of wild “terroiristes” yeasts to be used in southern Italy wine fermentation

V. Ventorino;APONTE, MARIA;MAURIELLO, GIANLUIGI;BLAIOTTA, GIUSEPPE;MOSCHETTI, GIANCARLO
2007

2007
Isolation and characterization of wild “terroiristes” yeasts to be used in southern Italy wine fermentation / Chiurazzi, M.; Ventorino, V.; Aponte, Maria; Francesca, N.; Mauriello, Gianluigi; Blaiotta, Giuseppe; Moschetti, Giancarlo. - STAMPA. - (2007), pp. 115-115. (Intervento presentato al convegno Issy 26 tenutosi a Sorrento nel 3-7-giugno 2007).
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