Direct determination of 3-chloropropanol esters in edible vegetable oils using high resolution mass spectrometry (HRMS-Orbitrap) / Graziani, Giulia; Gaspari, Anna; Chianese, Donato; Conte, Lanfranco; Ritieni, Alberto. - In: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS. PART A. CHEMISTRY, ANALYSIS, CONTROL, EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. - ISSN 1944-0049. - 34:11(2017), pp. 1893-1903. [10.1080/19440049.2017.1368721]
Direct determination of 3-chloropropanol esters in edible vegetable oils using high resolution mass spectrometry (HRMS-Orbitrap)
Graziani, Giulia
Methodology
;GASPARI, ANNAFormal Analysis
;Ritieni, AlbertoSupervision
2017
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
MCPD 2017.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Documento in Post-print
Licenza:
Dominio pubblico
Dimensione
1.36 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.36 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.