Direct determination of 3-chloropropanol esters in edible vegetable oils using high resolution mass spectrometry (HRMS-Orbitrap) / Graziani, Giulia; Gaspari, Anna; Chianese, Donato; Conte, Lanfranco; Ritieni, Alberto. - In: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS. PART A. CHEMISTRY, ANALYSIS, CONTROL, EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. - ISSN 1944-0049. - 34:11(2017), pp. 1893-1903. [10.1080/19440049.2017.1368721]

Direct determination of 3-chloropropanol esters in edible vegetable oils using high resolution mass spectrometry (HRMS-Orbitrap)

Graziani, Giulia
Methodology
;
GASPARI, ANNA
Formal Analysis
;
Ritieni, Alberto
Supervision
2017

2017
Direct determination of 3-chloropropanol esters in edible vegetable oils using high resolution mass spectrometry (HRMS-Orbitrap) / Graziani, Giulia; Gaspari, Anna; Chianese, Donato; Conte, Lanfranco; Ritieni, Alberto. - In: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS. PART A. CHEMISTRY, ANALYSIS, CONTROL, EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. - ISSN 1944-0049. - 34:11(2017), pp. 1893-1903. [10.1080/19440049.2017.1368721]
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
MCPD 2017.pdf

accesso aperto

Tipologia: Documento in Post-print
Licenza: Dominio pubblico
Dimensione 1.36 MB
Formato Adobe PDF
1.36 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/700216
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 25
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 22
social impact