CALABRESE, MARIA GRAZIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 258
EU - Europa 211
AS - Asia 98
AF - Africa 3
SA - Sud America 1
Totale 571
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 257
IT - Italia 139
CN - Cina 46
SG - Singapore 45
DE - Germania 24
UA - Ucraina 14
FI - Finlandia 12
IE - Irlanda 11
GB - Regno Unito 7
TR - Turchia 5
CI - Costa d'Avorio 3
FR - Francia 2
BR - Brasile 1
CA - Canada 1
GR - Grecia 1
HK - Hong Kong 1
IN - India 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 571
Città #
Chandler 57
Napoli 42
Singapore 36
Naples 25
Lecce 24
Jacksonville 23
Beijing 18
Ashburn 14
Princeton 12
Millbury 10
Woodbridge 10
Boston 8
Nanchang 5
Nanjing 5
Wilmington 5
Dallas 4
Boardman 3
Changchun 3
Santa Clara 3
Shenyang 3
Changsha 2
Hebei 2
Kronberg 2
Lecco 2
Legnano 2
Los Angeles 2
Montoro 2
Mugnano di Napoli 2
Nanning 2
Redmond 2
Shanghai 2
Athens 1
Aversa 1
Belsize Park 1
Dublin 1
Falls Church 1
Jiaxing 1
Kowloon 1
Kunming 1
Maddaloni 1
Manfredonia 1
Nagold 1
Oakland 1
Orange 1
Ottawa 1
Portici 1
Pune 1
Redwood City 1
Tappahannock 1
Tianjin 1
Totale 351
Nome #
Impact of milk base heat treatment intensity on qualitative and quantitattive production of phosphopeptides in yoghurt 73
Occurrence of water buffalo αs1�CN polymorphism. 67
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina 55
Milk protein and their antigenicity 47
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l’approccio metabolomico 47
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis. 47
Influence of genetic polymorphism at goat alpha(s1)-CN locus on TCA 12% soluble peptides in Cacioricotta cheese and derived whey 46
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring 44
Occurrence of genetic polymorphism at the s1-CN locus in Mediterranean water buffalo milk 41
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l'approccio metabolomico 41
Caratterizzazione molecolare della caseina di asina. Nota 1 41
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses 33
Totale 582
Categoria #
all - tutte 2.325
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.325


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202034 0 0 0 0 5 0 1 5 2 5 11 5
2020/2021102 1 3 66 4 3 9 3 4 4 3 2 0
2021/202284 0 0 2 0 0 0 1 1 10 7 36 27
2022/202389 14 20 1 4 14 12 0 8 8 1 5 2
2023/2024102 9 15 7 8 6 11 3 6 1 2 29 5
2024/202552 18 24 0 2 8 0 0 0 0 0 0 0
Totale 582