PULEO, SHARON
PULEO, SHARON
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Prediction of secondary shelf-life of croissants: Survival analysis and cata questions methodologies
2018 Volpe, S.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Torrieri, E.
Metodi descrittivi rapidi per la valutazione della qualità sensoriale: il caso dei pomodori pelati in scatola
2017 Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Shu, Hannah; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
How sensory sensitivity to graininess could be measured?
2020 Puleo, Sharon; Miele, Nicoletta A; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Di Monaco, Rossella
Liking and pungency of Caciocavallo cheese
2018 Braghieri, A.; Riviezzi, A. M.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Puleo, Sharon; Piasentier, E.; Favotto, S.; Napolitano, F.
Survival analysis and CATA questions methodologies to predict croissants’ secondary shelf-life
2018 Puleo, S.; Volpe, S.; Di Monaco, R.; Torrieri, E.
Food neophobia, odour sensitivity and overall flavour perceptions in food
2018 Di Monaco, R.; Cavella, S.; Miele, N. A.; Puleo, S.; Braghieri, A.; Napolitano, F.; Riviezzi, A. M.; Bendini, A.; Palagano, R.; Toschi, T. G.
Sensory evaluation and volatile compounds of an alternative ready-to-use therapeutic food for malnourished children
2020 Miele, N. A.; Armini, V.; Troccoli, A. M.; Puleo, S.; Paduano, A.; Sacchi, R.; Cavella, S.
Sensory changes of packed focaccia during storage time
2019 Volpe, S.; Vitiello, N.; Puleo, S.; Torrieri, E.; Masi, P.; Di Monaco, R.
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions
2020 Puleo, S.; Braghieri, A.; Condelli, N.; Piasentier, E.; Di Monaco, R.; Favotto, S.; Masi, P.; Napolitano, F.
Hardness sensitivity: Are old, young, female and male subjects all equally sensitive?
2021 Puleo, S.; Valentino, M.; Masi, P.; Di Monaco, R.
Sensory profile of protected designation of origin water buffalo ricotta cheese by different sensory methodologies
2021 Miele, N. A.; Puleo, S.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Masi, P.
Is it still water? Relationships between sparkling sensitivity and consumption frequency of carbonated waters
2021 Puleo, S.; Castillo, M. T.; Di Monaco, R.; Stieger, M.
Oral sensitivity to flowability and food neophobia drive food preferences and choice
2021 Puleo, S.; Masi, P.; Cavella, S.; Di Monaco, R.
Food neophobia, odor and taste sensitivity, and overall flavor perception in food
2021 Puleo, S.; Braghieri, A.; Pacelli, C.; Bendini, A.; Toschi, T. G.; Torri, L.; Piochi, M.; Di Monaco, R.
Application of ultrasound and microencapsulation on Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 as a metabolic attenuation strategy for tomato juice probiotication
2022 Giordano, Irene; Abuqwider, Jumana; Altamimi, Mohammad; Di Monaco, Rossella; Puleo, Sharon; Mauriello, Gianluigi
Drivers of fish choice: an exploratory analysis in Mediterranean countries
2022 Saidi, A.; Sacchi, G.; Cavallo, C.; Cicia, G.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Del Giudice, T.
The Sous Vide Cooking of Mediterranean Mussel (Mytilus galloprovincialis): Safety and Quality Assessment
2023 Russo, GIOVANNI LUCA; Langellotti, ANTONIO LUCA; Buonocunto, Gabriele; Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Anastasio, Aniello; Vuoso, Valeria; Smaldone, Giorgio; Baselice, Marco; Capuano, Federico; Garofalo, Francesca; Masi, Paolo
Novel high-quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls: hedonic and textural properties, and carbon footprinting assessment
2023 Falciano, A.; Puleo, S.; Colonna, F.; Moresi, M.; Di Monaco, R.; Masi, P.
Effect of the electrostatic field on fish deterioration: the case of the European anchovy (Engraulis encrasicolus)
2024 Fiorile, G.; Puleo, S.; Ferraioli, A.; Cantone, A.; Valentino, V.; De Filippis, F.; Torrieri, E.; Di Monaco, R.
Consumers’ Awareness of Fish Traceability and Sustainability: An Exploratory Study in Italy and Spain
2023 Fiorile, G.; Puleo, S.; Colonna, F.; Mincione, S.; Masi, P.; Herranz Solana, N.; Di Monaco, R.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Prediction of secondary shelf-life of croissants: Survival analysis and cata questions methodologies | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Volpe, S.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Torrieri, E. | |
Metodi descrittivi rapidi per la valutazione della qualità sensoriale: il caso dei pomodori pelati in scatola | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2017 | Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Shu, Hannah; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
How sensory sensitivity to graininess could be measured? | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Puleo, Sharon; Miele, Nicoletta A; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Di Monaco, Rossella | |
Liking and pungency of Caciocavallo cheese | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2018 | Braghieri, A.; Riviezzi, A. M.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Puleo, Sharon; Piasentier, E.; Favotto, S.; Napolitano, F. | |
Survival analysis and CATA questions methodologies to predict croissants’ secondary shelf-life | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2018 | Puleo, S.; Volpe, S.; Di Monaco, R.; Torrieri, E. | |
Food neophobia, odour sensitivity and overall flavour perceptions in food | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2018 | Di Monaco, R.; Cavella, S.; Miele, N. A.; Puleo, S.; Braghieri, A.; Napolitano, F.; Riviezzi, A. M.; Bendini, A.; Palagano, R.; Toschi, T. G. | |
Sensory evaluation and volatile compounds of an alternative ready-to-use therapeutic food for malnourished children | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Miele, N. A.; Armini, V.; Troccoli, A. M.; Puleo, S.; Paduano, A.; Sacchi, R.; Cavella, S. | |
Sensory changes of packed focaccia during storage time | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Volpe, S.; Vitiello, N.; Puleo, S.; Torrieri, E.; Masi, P.; Di Monaco, R. | |
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Puleo, S.; Braghieri, A.; Condelli, N.; Piasentier, E.; Di Monaco, R.; Favotto, S.; Masi, P.; Napolitano, F. | |
Hardness sensitivity: Are old, young, female and male subjects all equally sensitive? | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Puleo, S.; Valentino, M.; Masi, P.; Di Monaco, R. | |
Sensory profile of protected designation of origin water buffalo ricotta cheese by different sensory methodologies | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Miele, N. A.; Puleo, S.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Masi, P. | |
Is it still water? Relationships between sparkling sensitivity and consumption frequency of carbonated waters | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Puleo, S.; Castillo, M. T.; Di Monaco, R.; Stieger, M. | |
Oral sensitivity to flowability and food neophobia drive food preferences and choice | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Puleo, S.; Masi, P.; Cavella, S.; Di Monaco, R. | |
Food neophobia, odor and taste sensitivity, and overall flavor perception in food | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Puleo, S.; Braghieri, A.; Pacelli, C.; Bendini, A.; Toschi, T. G.; Torri, L.; Piochi, M.; Di Monaco, R. | |
Application of ultrasound and microencapsulation on Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 as a metabolic attenuation strategy for tomato juice probiotication | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Giordano, Irene; Abuqwider, Jumana; Altamimi, Mohammad; Di Monaco, Rossella; Puleo, Sharon; Mauriello, Gianluigi | |
Drivers of fish choice: an exploratory analysis in Mediterranean countries | 1.1 Articolo in rivista | 2022 | Saidi, A.; Sacchi, G.; Cavallo, C.; Cicia, G.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Del Giudice, T. | |
The Sous Vide Cooking of Mediterranean Mussel (Mytilus galloprovincialis): Safety and Quality Assessment | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Russo, GIOVANNI LUCA; Langellotti, ANTONIO LUCA; Buonocunto, Gabriele; Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Anastasio, Aniello; Vuoso, Valeria; Smaldone, Giorgio; Baselice, Marco; Capuano, Federico; Garofalo, Francesca; Masi, Paolo | |
Novel high-quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls: hedonic and textural properties, and carbon footprinting assessment | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Falciano, A.; Puleo, S.; Colonna, F.; Moresi, M.; Di Monaco, R.; Masi, P. | |
Effect of the electrostatic field on fish deterioration: the case of the European anchovy (Engraulis encrasicolus) | 1.1 Articolo in rivista | 2024 | Fiorile, G.; Puleo, S.; Ferraioli, A.; Cantone, A.; Valentino, V.; De Filippis, F.; Torrieri, E.; Di Monaco, R. | |
Consumers’ Awareness of Fish Traceability and Sustainability: An Exploratory Study in Italy and Spain | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Fiorile, G.; Puleo, S.; Colonna, F.; Mincione, S.; Masi, P.; Herranz Solana, N.; Di Monaco, R. |