COLATRUGLIO, PASQUALE
COLATRUGLIO, PASQUALE
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Studio di alcune caratteristiche somatiche del tipo genetico ovino 'Bagnolese'
1999 Barone, C. M. A.; Cappuccio, A.; Colatruglio, Pasquale; Fortunato, M.; Zullo, A.; Matassino, D.
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata)
2004 Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types
2006 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus).
2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type
2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types
2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. II. Rheological and colorimetric characteristics
2000 Palazzo, M.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Abbatiello, M.; Colatruglio, Pasquale; Terracciano, M.; Matassino, D.
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed.
2002 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M.
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat
2005 Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremma wild boar (Sus scropha ferus)
2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, A.
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica
2002 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Mascia, M.
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello
2004 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D.
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour.
1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
Studio di alcune caratteristiche somatiche del tipo genetico ovino 'Bagnolese' | 5.14 Altro ministeriale | 1999 | Barone, C. M. A.; Cappuccio, A.; Colatruglio, Pasquale; Fortunato, M.; Zullo, A.; Matassino, D. | |
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. II. Rheological and colorimetric characteristics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Palazzo, M.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Abbatiello, M.; Colatruglio, Pasquale; Terracciano, M.; Matassino, D. | |
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M. | |
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA | |
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremma wild boar (Sus scropha ferus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, A. | |
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Mascia, M. | |
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D. | |
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D. | |
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio |