PICCOLO, VINCENZO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.515
EU - Europa 969
AS - Asia 574
AF - Africa 38
SA - Sud America 21
Totale 3.117
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.491
UA - Ucraina 271
SG - Singapore 245
IT - Italia 212
HK - Hong Kong 136
DE - Germania 135
CN - Cina 128
FI - Finlandia 109
RU - Federazione Russa 73
IE - Irlanda 59
SE - Svezia 39
CI - Costa d'Avorio 36
GB - Regno Unito 33
VN - Vietnam 32
CA - Canada 22
IN - India 19
NL - Olanda 19
BR - Brasile 16
FR - Francia 8
ID - Indonesia 6
PL - Polonia 5
TR - Turchia 5
CZ - Repubblica Ceca 3
VE - Venezuela 3
EG - Egitto 2
RS - Serbia 2
BD - Bangladesh 1
BE - Belgio 1
CO - Colombia 1
GT - Guatemala 1
IR - Iran 1
LB - Libano 1
MX - Messico 1
PE - Perù 1
Totale 3.117
Città #
Chandler 269
Jacksonville 243
Singapore 163
Hong Kong 136
Millbury 97
Santa Clara 93
Princeton 82
Nanjing 49
Boston 42
Wilmington 42
Woodbridge 36
Dong Ket 32
Kronberg 30
Helsinki 26
Norwalk 22
Beijing 20
Ann Arbor 19
Amsterdam 18
Ottawa 18
Nanchang 16
The Dalles 14
Boardman 12
Falls Church 12
Naples 12
Seattle 11
Ashburn 10
Houston 10
Napoli 10
Falkenstein 9
Shenyang 8
Changsha 7
Hohenbrunn 7
Milan 7
Pune 7
Rome 7
Tianjin 7
Hebei 6
Dublin 5
Kunming 5
Bremen 4
Siena 4
Toronto 4
Altavilla Silentina 3
Barquisimeto 3
Berlin 3
Cologne 3
Crotone 3
Cuneo 3
Hangzhou 3
Jakarta 3
Jiaxing 3
Kızılay 3
Los Angeles 3
Moscow 3
Orange 3
Santa Maria A Vico 3
Walnut 3
Acerra 2
Alexandria 2
Bologna 2
Catania 2
Cernobbio 2
Erlangen 2
Ermont 2
Florence 2
Frattaminore 2
Grumello Del Monte 2
Jaipur 2
Kiel 2
Makassar 2
Mönchengladbach 2
Ostrava 2
Padova 2
Potenza 2
Rostock 2
San Giorgio La Molara 2
Torino 2
Villongo 2
Abidjan 1
Adana 1
Affori 1
Aracaju 1
Araruama 1
Arilje 1
Bad Bentheim 1
Badr 1
Battipaglia 1
Beirut 1
Belo Horizonte 1
Brussels 1
Cadoneghe 1
Cagliari 1
Calcinato 1
Cambridge 1
Campo Verde 1
Capodrise 1
Coacalco 1
Contagem 1
Costa Mesa 1
Crepaja 1
Totale 1.740
Nome #
Impiego dei semi di lino nella razione di capre allevate al pascolo: effetti sul contenuto in CLA del latte 108
Cholesterol content and fatty acids composition of meat from buffalo and Marchigiana young bulls 71
A comparison between buffalo (Bubalus bubalis) and cow (Bos taurus) rumen fluids in terms of the invitro fermentation characteristics of three fibrous feedstuffs. 71
Effetti della doppia mungitura meccanica nella bufala. Nota III: Caratteristiche del latte ottenuto con doppia e singola mungitura giornaliera 71
Produzioni vegetali agro-sostenibili, innovazioni dei sistemi di allevamento e dei piani di alimentazione nelle aziende bufaline per migliorarne lo stato sanitario, il ritmo riproduttivo e le qualità organolettiche dei prodotti. 67
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent-soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa. 64
Comparson of buffalo rumen liquor and buffalo faeces as inoculum for the in vitro gas production techcnique 59
Comparative analysis of gas production profiles obtained with buffalo and sheep ruminal fluid as the source of inoculum. 59
Cinetica di fermentazione di alcuni alimenti mediante la tecnica della produzione cumulativa di gas in vitro 58
Investigation of pet food management in Campania (Southern Italy). 57
In vitro fermentation characteristics of corn and sorghum silages. 57
IN VITRO FERMENTATION KINETICS OF SOME GENETICALLY MODIFIED FEEDS. 55
Effect of ruminant species (bovine v sbuffalo) and source of inoculum (rumen liquor vs faeces) on in vitro fermentation 55
In vitro evaluation of diets with different protein sources. 54
Some variability factors in milk and blood urea of the Italian Mediterranean Buffalo 52
Destino del dna della soia convenzionale e transgenica nel contenuto gastro-inestinale di capretti lattanti. 51
Influenza dell'età di svezzamento sulle dinamiche di accrescimento di vitelli bufalini nel periodo 90-120d. 49
Comparison of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and sheep using an automated pressure evaluation system. 47
Digeribilità in vivo e degradabilità in vitro di diete per cavalli. 47
Determination of apparent digestibility coefficients in 6 and 12 week old ostriches 47
Diets with different forage/concentrate ratios for the Mediterranean Italian Buffalo: in vivo and in vitro digestibility. 47
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and degradable protein of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats. 46
Indirect calculation of wild boar density (Sus scrofa) on the National Park of Cilento and Vallo di Diano (South Italy) 46
Andamenti del profilo metabolico in cavalli sottoposti a gare di endurance 46
Barley silage in dairy buffalo nutrition: study on volatile fatty acids production of ten cultivars by the in vitro gas production technique. 46
Comparsion of fermentation characteristics of rumen fluid from buffalo and cattle using the in vitro gas production technique. 45
Carattristiche di fermentazione in vitro di insilati di mais allo stato fresco e dopo essiccazione 45
Diets with different forage/concentrate ratio for the Mediterranean Italian boffalo. Note II comparsion between in vivo digestibility and in vitro degradability 44
Use of two different energy-value diets on Sarda ewes during late pregnancy and suckling 44
Effect of non-structural carbohydrate dietary content on the productive performance of Sarda primiparous ewes 43
Diets with different forage/concentrate ratio for the mediterranean italian buffalo. Note I: in vitro fermentation characteristics 42
In vitro fermentation of ten cultivars of barley silage. 42
In vitro fermentation kinetics of organic matter in cereals 41
Proceedings of WIII World Buffalo Congress, Caserta, October 19-22, 2007 41
In vitro fermentation characteristics of diets with different forage/concentrate ratios: comparison of rumen and faecal inocula 41
Estimation of digestibility of compound diets for rabbits using the in vitro gas production technique 40
Evaluation of Diet for Buffalo Dairy Cows using the Cornell Net Carbohydrate and Protein System 39
Nutritional characteristics of forages from Niger. 38
Influenza del processo di estrazione dell'olio sulla rilevabilita' del DNA della soia convenzionale e transgenica nel tessuto muscolare di coniglio e agnello. 38
Relationship between faecal scoring and in vitro digestibility of the diet in buffalo cows 38
In vitro gas production as predictor of the apparent digestibility in vivo of feedstuffs 37
Influence of feeling plane on fatty acid composition of goat milk 36
Detection of plant species-specific DNA (barley and soybean) in blood, muscle tissue, organs and gastrointestinal contents of rabbit. 36
Nutritive value of silages utilized in buffalo nutrition. 36
fermentation of neutral detergent fibre of forages by in vitro gas production 35
Influenza della degradabilitá proteica del mangime sulla produzione quanti-qualitativa di latte in capre allevate al pascolo. 34
In vitro degradability of three forages: fermentation kinetics and gas production of NDF and neutral detergent soluble fraction of forages. 33
Influence of diet characteristics and production levels on blood and milk urea concentrations in buffalo 33
Influence of somatic cells content and lactation stage on some chemical and technological parameters of goat milk. 33
In vitro fermentation kinetics of crushed and flaked grains. 33
Nutritional management of obesity in dogs: comparison between two different diets 33
Primi risultati sull'influenza esercitata dalla doppia mungitura sulla produzione e sulle caratteristiche del latte di bufale primipare 33
Nutritional characteristics of buffalo meat: cholesterol content and fatty acid composition 32
In vitro digestibility of dog extruded diets 31
Modificazioni della degradabilità in situ per effetto della somministrazione di Aspergillus oryzae 30
In vitro fermentation of some cereals and legumes grains. 29
Fermentation kinetics of some feedstuffs for rabbits using the in vitro gas production technique 29
Fermentazione in vitro di alimenti per cavalli 28
Presentazione dei risultati primo anno di attività 28
Genetically modified soybean in animal nutrition. 28
Effetto di glucidi a diversa fermentescibilita' sull'attivita' microbica intestinale di suini adulti. 27
Nutrition and feeding in wild animalS 27
Rumen fermentation and degradability in buffalo and cattle using the in vitro gas production technique 27
Effect of compost organic amendments on chemical composition and in vitro digestibility of alfalfa (Medicago sativa L.) 27
Use of mannan oligosaccharides during post weaning enteric sindrome in rabbits: effect on in vivo performance from 35 to 60 days 27
Insilato di mais e insilato di loiessa nell’alimentazione della vacca da latte: valutazione produttiva ed economica. 27
Rilievi alla Macellazione e caratteristiche della carcassa di bufali interi e castrati di 30 e 42 mesi di età. 26
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants. 25
Milk fatty acid profile of goat reared with different livestock system 25
Studio dell’espressione del gene Stearoyl-CoA denaturasi nelle cellule somatiche del latte di capre allevate con il sistema biologico. 25
Protein Sources in Ruminant Nutrition 25
Influence of replacing corn silage with sorghum silage in the diet of buffalo cows on milk yield and quality. 25
INFLUENZA DELLA CONSERVAZIONE DEL CAMPIONE SULLA QUALITA’ DEL DNA ESRATTO DA LATTE DI CAPRE ALIMENTATE CON SOIA CONVENZIONALE O TRANSGENICA 24
Influence of pasture on fatty acid profile of goat milk 23
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent–soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa 23
Studio preliminare sulla caratterizzazione del liquido ruminale bovino 22
Gas production and dry matter degradability of diets for ruminants 21
Razionamento di bufale in lattazione mediante il Cornell Net Carbohydrate and Protein System 21
Fermentation kinetics of some by-products with the in vitro gas production technique. 21
VIII World Buffalo Congress 19
Effect of the ratio between non-structural carbohydrates and protein degradability of concentrate on milk yield and quality of grazing Cilentana goats 18
In vitro fermentation characteristics of spineless safflower (Carthamus tinctorius L. var. inermis Schweinf) grown under different agronomic conditions in a Mediterranean environment. 18
Influence of sample storage on the quality of DNA extracted from milk of goats fed conventional or transgenic soybean. 12
Totale 3.233
Categoria #
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Totale 14.454


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020128 0 0 0 0 0 0 0 2 0 24 30 72
2020/2021492 6 61 39 54 60 60 56 5 59 10 48 34
2021/2022473 8 1 2 5 5 7 4 11 66 45 125 194
2022/2023478 105 66 24 66 45 49 0 27 53 21 14 8
2023/2024328 11 54 25 18 6 13 13 77 3 9 64 35
2024/2025712 99 118 13 16 66 82 204 114 0 0 0 0
Totale 3.233