FERRANTI, PASQUALE
FERRANTI, PASQUALE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Relationship between alpha(s1)-casein variants and clotting capability of ovine milk
1997 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Ferranti, Pasquale; Tripaldi, C.; Dell'Aguila, S.
Qualitative and quantitative variation of deleted protein forms in goat as1- and as2-casein.
2000 Ferranti, Pasquale; Lilla, S.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Determinazione della qualità proteica dei latti per la prima infanzia.
2004 Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Somma, A.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
Occurrene of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-lactoglobulin II locus
2011 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Costanzo, Angela; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Marletta, D.; Ramunno, Luigi; Rando, A.
Proteomic analysis in allergy and intolerance to wheat products.
2011 Mamone, G.; Picariello, G.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
"Iron priming" guides folding of denatured aporubredoxin
2008 Bonomi, F.; Iametti, S.; Ferranti, Pasquale; Kurtz, D. M. j. r.; Morleo, A.; Ragg, E. M.
Structural heterogeneity, post-translational modifications and biological activities of SV-IV, a major protein secreted from the rat seminal vescicle epithelium
1997 Ferranti, Pasquale; Mamone, G.; Malorni, A.; Guardiola, J.; Stiuso, P.; Metafora, S.
Caratterizzazione molecolare della carne di bufalo mediante approcci proteomici e strutturali
2008 Iametti, S.; Morleo, A.; Bonomi, F.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Gualtieri, L.; Chianese, Lina
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in prodotti ittici ed integratori alimentari: controllo, gestione e comunicazione dei rischi associati in conformità al Regolamento 882/2004/CE
2007 Ferranti, Pasquale
Identificazione e proprietà antiossidanti dei componenti peptidici della frazione azotata non proteica del latte di asina
2010 DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Stiuso, P.; ALESSANDRA DICITORE, A.; Vanacore, D.; Mauriello, Rosalba; Ramunno, Luigi; D’Avino, A.; Chianese, Lina
Novel bioactive lipodepsipeptides from Pseudomonas syringae: the pseudomycins.
1994 Ballio, A; Bossa, F; Di Giorgio, D; Ferranti, Pasquale; Paci, M; Pucci, Pietro; Scaloni, A; Segre, A; Strobel, Ga
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina
2010 Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina
Primary structure of ovine alpha(s1-caseins: localization of phosphorylation sites and characterization of genetic variants A, C and D
1995 Ferranti, Pasquale; Malorni, A.; Nitti, G.; Laezza, P.; Pizzano, R.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Metodi innovativi per l'analisi multi-classe e multi-residuo di contaminanti ambientali e fitofarmaci in alimenti di origine animale e vegetale mediante spettrometria di massa con rivelatore ibrido
2008 Ferranti, Pasquale
Caratterizzazione molecolare della caseina di asina. Nota 1
2010 Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini
2008 Quarto, Maria; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Nicolai, MARIA ADALGISA; S., Iametti; F., Bonomi; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
Characterization of hemoglobin lepore variants by advanced mass-spectrometric procedures.
1992 DE CATERINA, Maurizio; Esposito, Pasquale; Grimaldi, Ernesto; Di Maro, G; Scopacasa, FRANCESCO UMBERTO VITTOR; Ferranti, Pasquale; Parlapiano, A; Malorni, A; Pucci, Pietro; Marino, Gennaro
River buffalo (Bubalus bubalis L.) AA phenotype haemoglobins: characterization by immobiline polyacrylamide gel electrophoresis and high performance liquid chromatography and determination of the primary structure of the constitutive chains by mass spectrometry.
1992 Ferranti, Pasquale; Di Luccia, A; Malorni, A; Pucci, Pietro; Ruoppolo, Margherita; Marino, Gennaro; Ferrara, L.
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2006 Picariello, G.; DE MARTINO, A.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Faccia, M; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A.
Characterization of wheat gliadin proteins by combined two-dimensional gel electrophoresis and tandem mass spectrometry.
2005 Mamone, G; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; DI LUCCIA, A; DE MARTINO, A; Nappo, A; Formisano, A; DE VIVO, P; Ferranti, Pasquale
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Relationship between alpha(s1)-casein variants and clotting capability of ovine milk | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1997 | Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Ferranti, Pasquale; Tripaldi, C.; Dell'Aguila, S. | |
Qualitative and quantitative variation of deleted protein forms in goat as1- and as2-casein. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Ferranti, Pasquale; Lilla, S.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Determinazione della qualità proteica dei latti per la prima infanzia. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Somma, A.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina | |
Occurrene of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-lactoglobulin II locus | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Costanzo, Angela; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Marletta, D.; Ramunno, Luigi; Rando, A. | |
Proteomic analysis in allergy and intolerance to wheat products. | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Mamone, G.; Picariello, G.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
"Iron priming" guides folding of denatured aporubredoxin | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Bonomi, F.; Iametti, S.; Ferranti, Pasquale; Kurtz, D. M. j. r.; Morleo, A.; Ragg, E. M. | |
Structural heterogeneity, post-translational modifications and biological activities of SV-IV, a major protein secreted from the rat seminal vescicle epithelium | 1.1 Articolo in rivista | 1997 | Ferranti, Pasquale; Mamone, G.; Malorni, A.; Guardiola, J.; Stiuso, P.; Metafora, S. | |
Caratterizzazione molecolare della carne di bufalo mediante approcci proteomici e strutturali | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Iametti, S.; Morleo, A.; Bonomi, F.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Gualtieri, L.; Chianese, Lina | |
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in prodotti ittici ed integratori alimentari: controllo, gestione e comunicazione dei rischi associati in conformità al Regolamento 882/2004/CE | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2007 | Ferranti, Pasquale | |
Identificazione e proprietà antiossidanti dei componenti peptidici della frazione azotata non proteica del latte di asina | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Stiuso, P.; ALESSANDRA DICITORE, A.; Vanacore, D.; Mauriello, Rosalba; Ramunno, Luigi; D’Avino, A.; Chianese, Lina | |
Novel bioactive lipodepsipeptides from Pseudomonas syringae: the pseudomycins. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Ballio, A; Bossa, F; Di Giorgio, D; Ferranti, Pasquale; Paci, M; Pucci, Pietro; Scaloni, A; Segre, A; Strobel, Ga | |
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina | |
Primary structure of ovine alpha(s1-caseins: localization of phosphorylation sites and characterization of genetic variants A, C and D | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Ferranti, Pasquale; Malorni, A.; Nitti, G.; Laezza, P.; Pizzano, R.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Metodi innovativi per l'analisi multi-classe e multi-residuo di contaminanti ambientali e fitofarmaci in alimenti di origine animale e vegetale mediante spettrometria di massa con rivelatore ibrido | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2008 | Ferranti, Pasquale | |
Caratterizzazione molecolare della caseina di asina. Nota 1 | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2010 | Mauriello, Rosalba; Calabrese, MARIA GRAZIA; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Ramunno, Luigi; Cosenza, Gianfranco; Chianese, Lina | |
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | Quarto, Maria; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Nicolai, MARIA ADALGISA; S., Iametti; F., Bonomi; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
Characterization of hemoglobin lepore variants by advanced mass-spectrometric procedures. | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | DE CATERINA, Maurizio; Esposito, Pasquale; Grimaldi, Ernesto; Di Maro, G; Scopacasa, FRANCESCO UMBERTO VITTOR; Ferranti, Pasquale; Parlapiano, A; Malorni, A; Pucci, Pietro; Marino, Gennaro | |
River buffalo (Bubalus bubalis L.) AA phenotype haemoglobins: characterization by immobiline polyacrylamide gel electrophoresis and high performance liquid chromatography and determination of the primary structure of the constitutive chains by mass spectrometry. | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Ferranti, Pasquale; Di Luccia, A; Malorni, A; Pucci, Pietro; Ruoppolo, Margherita; Marino, Gennaro; Ferrara, L. | |
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Picariello, G.; DE MARTINO, A.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Faccia, M; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A. | |
Characterization of wheat gliadin proteins by combined two-dimensional gel electrophoresis and tandem mass spectrometry. | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Mamone, G; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; DI LUCCIA, A; DE MARTINO, A; Nappo, A; Formisano, A; DE VIVO, P; Ferranti, Pasquale |