GAMBUTI, Angelita

GAMBUTI, Angelita  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 148 (tempo di esecuzione: 0.033 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Traceability of some Campania region wines: results from a genetic and biochemical approach 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2012 L., Muccillo; Aversano, Riccardo; Carputo, Domenico; V., Colantuoni; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi; K., Raieta; A., Rinaldi; Frusciante, Luigi
PREDICTION TEST OF MAXIMUM OXYGEN TOLERANCE FOR RED WINE 4.1 Articoli in Atti di convegno 2014 Gambuti, Angelita; Lisanti, MARIA TIZIANA; Picariello, Luigi; Moio, Luigi
Comparison of solvent performance in the extraction of free and glycosidically bound volatiles from grape skins 1.1 Articolo in rivista 2008 Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Le pratiche prefermentative e la sensibilità all'ossidazione dei vini”. Incontro tecnico Pall Corporation. 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2008 Gambuti, Angelita
Dealcolizzazione del vino e identità sensoriale 1.1 Articolo in rivista 2011 Lisanti, MARIA TIZIANA; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Pessina, R.; Moio, Luigi
Oenological practices to improve flavour quality of monovarietal wines: a five years study on wines from Italian autochtonous grapes 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Moio, Luigi; Ugliano, M.; Gambuti, Angelita; Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Pessina, R.; Rinaldi, A.
Monovarietal Nero di Troia red wine: study of its main odorants by means of sensory and instrumental analysis 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Lamorte, S.; Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Pessina, R.; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Application of the SPI (Saliva Precipitation Index) to the evaluation of red wine astringency 1.1 Articolo in rivista 2012 Rinaldi, Alessandra; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Precipitation of Salivary Proteins After the Interaction with Wine: The Effect of Ethanol, pH, Fructose, and Mannoproteins. 1.1 Articolo in rivista 2012 Rinaldi, Alessandra; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi
Evaluation of Aglianico grape skin and seed polyphenols astringency by SDS-PAGE electrophoresis of salivary proteins after the binding reaction 1.1 Articolo in rivista 2006 Gambuti, Angelita; Rinaldi, A.; Pessina, R.; Moio, L.
Influence of enological practices on ochratoxin A concentration in wine 1.1 Articolo in rivista 2005 Gambuti, Angelita; Strollo, D.; Genovese, A.; Ugliano, M.; Ritieni, Alberto; Moio, Luigi
Determinazione di glucosio e fruttosio nel vino mediante pH-metria differenziale 1.1 Articolo in rivista 2002 Gambuti, Angelita; DI MARZIO, L.; Piombino, Paola; Castellano, L.; Squillante, E.; Genovese, Alessandro; Moio, Luigi
Free and glycoconjugated volatiles of V. vinifera grape 'Falanghina' 1.1 Articolo in rivista 2008 Lamorte, S. A.; Gambuti, Angelita; Genovese, Alessandro; Selicato, S.; Moio, Luigi
Effects of off-vine bunches shading and cryomaceration on free and glycosilated flavours of Malvasia delle Lipari wine 1.1 Articolo in rivista 2010 Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Moio, Luigi
Improvement and Validation of a Method for the Determination of Low Molecular Weight Phenols in Grape Skins 1.1 Articolo in rivista 2008 Gambuti, Angelita; L., Lecce; M., Terlizzi; Moio, Luigi
The Effect of Grape Ripeness Stages on Polyphenol Content of Aglianico (Vitis Vinifera L.) Wine Aged for Two Years 1.1 Articolo in rivista 2007 Gambuti, Angelita; Strollo, D.; Lecce, L.; Moio, Luigi
Aroma compounds of sweet wines obtained from late harvested and botrytized non-aromatic grapes 1.1 Articolo in rivista 2007 Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Piombino, Paola; Moio, Luigi
Identificazione del sotolone: molecola di impatto dell’aroma del Vin Santo toscano 1.1 Articolo in rivista 2001 Moio, Luigi; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; DI MARZIO, L.; Castellano, L.; Genovese, Alessandro
L'aroma dell'uva e del vino Fiano 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2012 Moio, Luigi; Genovese, Alessandro; Gambuti, Angelita; Lamorte, S. A.; Lisanti, MARIA TIZIANA; Piombino, Paola; Ugliano, M.
Volatile composition and olfactory profiles of wines from three biotypes of Vitis vinifera cv. Aglianico 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Lisanti, MARIA TIZIANA; Genovese, Alessandro; Piombino, Paola; Gambuti, Angelita; Moio, Luigi