BATTIMO, ILARIA
BATTIMO, ILARIA
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil,
2007 Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study
2007 Savarese, Maria; Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele
Formulazione di una miscela per frittura come alternativa all’olio di palma
2008 Parisini, Cristina; Savarese, Maria; DE MARCO, Elena; S., Falco; Battimo, Ilaria; Sacchi, Raffaele
Lipids of Buffalo (Bubalus bubalis l) meat.
2005 Sacchi, Raffaele; Battimo, Ilaria; Savarese, Maria; Romano, Raffaele; Chianese, Lina; Romano, Raffaele
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage
2005 Sacchi, Raffaele; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Romano, Raffaele; Chianese, Lina
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamin E
2007 Cascone, Annunziata; Paduano, Antonello; Battimo, Ilaria; Romano, Raffaele; Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil, | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele | |
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Savarese, Maria; Parisini, Cristina; DE MARCO, Elena; Battimo, Ilaria; S., Falco; Sacchi, Raffaele | |
Formulazione di una miscela per frittura come alternativa all’olio di palma | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Parisini, Cristina; Savarese, Maria; DE MARCO, Elena; S., Falco; Battimo, Ilaria; Sacchi, Raffaele | |
Lipids of Buffalo (Bubalus bubalis l) meat. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Sacchi, Raffaele; Battimo, Ilaria; Savarese, Maria; Romano, Raffaele; Chianese, Lina; Romano, Raffaele | |
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Sacchi, Raffaele; Savarese, Maria; Battimo, Ilaria; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Romano, Raffaele; Chianese, Lina | |
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamin E | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Cascone, Annunziata; Paduano, Antonello; Battimo, Ilaria; Romano, Raffaele; Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina |